Wallpaper de fotografie în interiorul dormitorului: 205+ (Fotografie) Idei frumoase pentru a crea confort

Dacă la menționarea tapetului de fotografie aveți o asociere de acest tip de acoperire cu mesteacăn alb, pe fondul luciului gri-albastru, atunci acest material este pentru dvs. O hârtie fotografică într-un dormitor și o fotografie a celor mai bune idei ale unei combinații prezentate în acest articol, sper că va împrăștia acest stereotip, vă va ajuta să vă orientați mai bine într-o alegere a imaginii, modalități de lipire. În plus, vom analiza în detaliu cum să îngrijești materialul, să te familiarizezi cu nuanțele alegerii de a lucra cu imagini de fundal foto, să înțelegi unde e mai bine să le lipici.

Conținutul:

Ideea creativă a tapetului pentru fotografie de carte

Ideea creativă a tapetului pentru fotografie de carte

Funcțiile tapetului cu imagine

Funcționalitatea imaginii de fundal foto este diferită, acestea pot efectua simultan mai multe sarcini:

 • zonare. Selectarea unei zone specifice a camerei: zona de somn, lectură, frumusețe, hobby-uri preferate, cum ar fi artizanatul.
 • accent. Lipirea unei imagini luminoase poate servi drept elemente distragatoare sau, invers, atragatoare. Este adesea folosit atunci când dormitorul este vechi. mobiliersau interiorul este făcut în tonuri plictisitoare.
 • iluminat. Selectarea imaginii care face din camera mai luminoasă. Acestea includ marea cu un cer albastru și nori albi, un avion care zboară în fundal albastru cer și așa mai departe.
 • blende. Imagine realistă pe fundalul zidului cu imaginea unei ferestre sau a ușilor, cămin sau o imagine panoramică a mării, terase peisajul natural.

Accent strălucitor al interiorului - o floare imensă

Accent strălucitor al interiorului - o floare imensă

 • Schimbarea spațiului. Motivele naturale care lărgesc vizual spațiul dormitoare, de exemplu, o grovă sau o pădure, cu o cale care duce în depărtare.
 • Modele stilistice. Rolul lor este acela de a sublinia stilul: în japoneză - sakura, o grădină sau o imagine a geișei, în gotic - un castel vechi, un duel cavaler și așa mai departe.
 • estetică. Micile fotografii ale cârpei servesc pentru decorarea unui cap paturilecare pe langa frumusetea poate oferi si frumusetea estetica proprietarilor dormitorului.

Hârtie fotografică pentru un dormitor

Design pentru interior

Muralul de perete poate crea o dispoziție bună, dacă le selectați și aranjați corect dormitorul.

Imaginea cea mai simplă cu norii care rulează peste cerul situat la intrarea în dormitor asigură senzația de zbor de fiecare dată când vizitezi o cameră.

Poate crea o dispoziție bună

Poate crea o dispoziție bună

reveniți la meniul ↑

Soiurile imaginii de pe fotografia web

Muralul de perete este adesea folosit în proiectarea de proiecte de design la modă. Toate imaginile sunt împărțite în mai multe tipuri:

 • panoramă. Poate crea un efect îmbunătățit în cameră. Acestea includ: imagini de pajiști alpine, ferestre panoramice deschise cu vedere la terasă sau grădină.
 • fundal. Ele sunt concepute pentru a completa sau a crea fundalul în imaginea generală a interiorului, pentru a sublinia geometria proiectului de proiectare. De exemplu, imaginea unei păduri de bambus, a mesteacanului de mesteacăn și așa mai departe.
 • singur. Aceste imagini includ motive cu un singur model - un munte, un animal, o floare sau un castel.

Motivele naturale care lărgesc vizual spațiul

Motivele naturale care lărgesc vizual spațiul

Tipurile de desene tipografice sunt:

 • îndepărtat sau mărit;
 • cu o vedere de jos sau deasupra;
 • grup sau single.

Alegerea unui anumit tip de imagine este complet dependentă de dorințele personale de gust. Nu există un cadru clar aici.

Deseori folosit în proiectarea de proiecte de design la modă.

Deseori folosit în proiectarea de proiecte de design la modă.

reveniți la meniul ↑

Tipuri de pânză pe material

Materialul din care face tapetul este diferit. Caracteristicile de calitate ale stratului de acoperire și costul acestora depind de acesta. Toate sunt alcătuite din 2 straturi.

Soiurile din materialul stratului inferior:

 • hârtie. Ușor de rupt pentru că este făcut din hârtie. Se teme de umiditate ridicată. Considerată opțiunea cea mai ieftină. Are o gamă imensă de tipuri de imagini. Sigur, bine respirat.
 • Non-țesute. Fabricat din materiale naturale ecologice. Are multe avantaje: durabil, fiabil, durabil. Dezavantajele includ numai costul ridicat.
 • vinilin. Este fabricat din policlorură de vinil. Are un grad mediu de respirabilitate în contrast cu toate celelalte specii. Nu este recomandat pentru dormitoare.

Alegeți materialul durabil pentru produs.

Alegeți materialul durabil pentru produs.

Soiurile stratului superior (stratul frontal):

 • textil. Are o suprafață brută sau convexă care imită materiale naturale sau artificiale.
 • plictisitor. Cu un strat chiar superior, imaginea aplicată nu este calmă cu o suprafață mată, cea mai adesea făcută hârtie.
 • laminat. Dense cu o suprafață netedă și lucioasă. Acest efect creează un strat special aplicat de film transparent. De asemenea, servește drept protecție pentru design și pânza în sine.

Interiorul dormitorului romantic

Interiorul dormitorului romantic

reveniți la meniul ↑

Rolul selecției culorilor

Culoarea contează la alegerea țesăturilor, atât pe feng shui, cât și fără ea. Starea de spirit a turiștilor și a vieții depind de culoare.

reveniți la meniul ↑

alb

Culoare virtuală, puritate de culoare. Ea merge bine cu orice altă nuanță, se extinde vizual și prelungește dormitorul. Potrivit pentru oricare dintre proiectele de proiectare. De asemenea, contribuie și ajută la extinderea speciei.

Imitarea ferestrelor cu o vedere frumoasă

Imitarea ferestrelor cu o vedere frumoasă

reveniți la meniul ↑

albastru

Aceasta este culoarea calmului și a relaxării. Se combină, de asemenea, bine cu alte nuanțe. Culorile luminoase din această gamă - sporesc vizual spațiul, întuneric - reduc vizual spațiul. albastru - promovează relaxarea, calmează sistemul nervos la culcare.

reveniți la meniul ↑

roșu

Culoarea pasiunii și a puterii. Potrivit psihologilor, poate fi agresivă, conform Feng Shui, poate aduce romantism în relațiile soților, adaugă dragoste și pasiune. De asemenea, poate crește agresivitatea și furia.

Harta lumii - pentru iubitorii de călătorii

Harta lumii - pentru iubitorii de călătorii

reveniți la meniul ↑

galben

Culoare veselă și optimism. Perfect poate ridica starea de spirit stricat. Ajută la focalizare, ridică abilitățile mentale. Pentru dormitoare, puteți alege un ton mai relaxat. Tratamente antidepresive eficiente.

reveniți la meniul ↑

verde

Culoarea armoniei și a naturii în sine. Ea are un efect calmant asupra persoanelor cu diferite tipuri de psiho. Potrivit pentru dormitoare fistic farmec verde gamă de culori.

Element interior interior delicat și discret

Element interior interior delicat și discret

reveniți la meniul ↑

negru

Culoarea goliciunii și rigorii. Este necesar să folosiți această culoare foarte atent, pentru ao combina cu tonuri luminoase și saturate, astfel încât să se obțină o combinație contrastantă. Psihologii susțin că schema de culoare neagră ajută la ameliorarea oboselii.

reveniți la meniul ↑

violet

Culoarea misticismului și a filosofiei. Pentru dormitor se recomandă să cumpărați culori deschise, de exemplu violet. Cel mai întunecat se va obosi. Potrivit teoriei lui Feng Shui, violetul atrage finanțe în casă.

Orașul noaptea creează o atmosferă confortabilă

Orașul noaptea creează o atmosferă confortabilă

reveniți la meniul ↑

Idei pentru o combinație reușită de culori și imprimare

Fotografia de pânză ca decor sau culoare suplimentară, poate sublinia delicat designul general. De exemplu:

 • Pentru o opțiune de proiectare plictisitoare, un peisaj în ton de măsline, o textura naturală îmbunătățită este foarte potrivită. Nuantele de bej și nisip pe pereți sunt în armonie cu tema marină. Astfel, dormitorul dvs. va arăta proaspăt și spațios.
 • Imprimare alb-negru originală și elegantă pe peretele din dormitor. Numai în acest caz va fi necesar să se acorde o atenție deosebită alegerea mobilierului și finisarea fundalului principal. Această combinație se referă la contrast, așadar este mai bine să acordați prioritate monocromului.
 • Decorul verticale, activ, ajută la mărirea vizuală a unui dormitor scăzut.
 • Orange sau galben O imprimare sub forma unei flori cu umbrire va aduce confort, vitalitate și pozitivitate.

Pânză foto ca decor sau culoare suplimentară

Pânză foto ca decor sau culoare suplimentară

 • Paleta rece poate fi diluată cu un segment cald plin de viață.
 • Purpuriu purpuriu diluat de liliac. Acesta va adăuga spațiu, lumină și prospețime în dormitor.
 • Nu vă fie teamă să combinați culori bogate. Deci, puteți adăuga starea de spirit a camerei.
 • Flori unice sau obiecte pe un fundal uniform al peretilor nu sunt doar o fad, ci si o optiune de decor bun. Deseori, tonul culorilor este ales să fie același în culoare cu tonul pereților adiacenți. Această opțiune de finisare arată neîntreruptă. Culorile monocrome mari de imprimare înfundă finisajul monocrom.

Stilul minimalist

Stilul minimalist

reveniți la meniul ↑

Reguli de selecție

Puteți urma sfatul unor designeri experimentați:

 • lumină. Dacă dormitorul dvs. este dus, slab luminat, apoi alegeți imaginea mai bine decât culorile luminoase și invers.
 • zonă. Pentru un dormitor mic, nu trebuie să cumpărați picturi cu efect 3D sau imagini cu culori închise.
 • culoare. Culorile de pe panza fotografiei și fundalul principal ar trebui să fie bine combinate. Este mai bine ca acestea să fie de aceeași gamă de culori, adică să se repete.
 • Angajarea camerei. Pentru dormitor este preferabil să cumperi culori calme pe pânze, pentru bucătării - bogate, strălucitoare, de preferință cele care se spală bine, o temă marină se va potrivi cu baie, în camera de zi - oricare dintre temele existente.
 • Funcția Photowall. Este foarte important să țineți cont de funcția care va fi plasată pe panouri: decor, accentuare, zonare, creștere spațială sau estetică.

Dacă luați în considerare atunci când alegeți nu toate, dar majoritatea sfaturilor, dormitorul dvs. va arăta armonios, la modă, elegant. Aceasta înseamnă că în fiecare dimineață vă veți trezi în spirite înalte și veți dormi bine.

reveniți la meniul ↑

Clasificarea picturilor pe subiect

Separarea picturilor pe subiect - condiționată. Permite consumatorului doar navigarea corectă a nuanțelor de alegere.

reveniți la meniul ↑

Floră temă

Varietatea lumii florale este foarte largă, de la pasteluri delicate până la o strălucire strălucitoare de culori, ceea ce face posibilă considerarea temei de flori destul de populară. Hârtia fotografică cu imaginea florilor din capul patului alege, potrivit statisticilor, la fiecare 2 sau 3 clienți. O astfel de popularitate poate fi explicată prin faptul că fotografie flori pentru decorațiuni de perete este foarte ușor să alegeți un proiect de design de orice stil.

Imagine a florilor din capul patului

Imagine a florilor din capul patului

reveniți la meniul ↑

Provence

Pentru el, ar fi opțiuni adecvate în cazul în care pe un fundal lumina principale sunt trase: lalele albe, câmp lavanda, bujori, crizanteme sau trandafiri.

Regula generală a combinațiilor de culori: cu cât este mai luminată modelul pe care îl alegeți, cu atât este mai neutru fundalul principal al interiorului, elementele de accent mai puțin trebuie să fie în dormitor.

reveniți la meniul ↑

pod

Acest stil implică utilizarea de abstracții de culoare în paturi ar trebui să fie în formă de romantic panoramică cu imaginea:

 • câmp colorate;
 • un zid de cărămidă îngroșat cu iederă;
 • mari plante diferite colectate într-un singur colaj.

Simțiți-vă pe frescă în munți

Simțiți-vă pe frescă în munți

reveniți la meniul ↑

clasic

Acest stil va arăta imagini bune sub formă de vase de flori vintage, în cazul în care florile vor fi înflorite, muguri deschis, cu picături de roua. Este bine dacă există un mac de stepă sau ceva asemănător în buchet. Un spate rotunjit paturile sau moale canapea doar să completeze farmecul unei astfel de imagini.

reveniți la meniul ↑

Flori pe panza

Floarea tema este foarte popular în alegerea de panza de fotografie. Dar nu toată lumea știe valoarea unui anumit tip de floare pentru a dormi. Luați în considerare cele mai reușite idei de alegere și regulile unei combinații de culori.

În stil clasic

În stil clasic

reveniți la meniul ↑

Culoarea valorii trandafirului

Deoarece trandafirii sunt considerați una dintre principalele plante din decor, vom examina în detaliu combinația lor și regulile de utilizare în camerele de dormit.

Culoarea trandafirului va povesti despre caracterul persoanei, crea și regla atmosfera în cameră:

 • Cremă sau alb - sunt considerate un simbol al frumuseții, a tinereții, a purității și a luminozității.
 • Delicate roz - va aduce eleganță și eleganță în interior.
 • Portocaliu sau galben - simbolizează tandrețea dorințelor, bucuriei.
 • Bordeaux sau roșu - asociat cu dragoste, pasiune, mister.
 • negru sau albastru - înseamnă mister, misticism, deși este destul de rar.

Trandafirii sunt considerați una dintre principalele plante din decor

Trandafirii sunt considerați una dintre principalele plante din decor

reveniți la meniul ↑

bujori

Această floare are nu mai puțin fanii decât un trandafir, deci hai să vorbim despre asta.

Magia culorilor și a imaginilor de bujor pe pictură:

 • Dimensiunea florii are o anumită semnificație. Cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat dormitorul ar trebui sa fie mai spatios. Dacă îl lipiți într-o încăpere mică, atunci bujorii vor pune presiune nu numai asupra ochilor, ci și asupra psihicului.
 • Puteți mări spațiul dormitorului cu pânze care prezintă o bujor pe o tulpină înaltă.
 • O bujor roșu aprins poate provoca oboseală și oboseală. Dacă această culoare este prioritatea dvs. și doriți cu adevărat să o vedeți, diluează roșu strălucitor cu verde sau negru.
 • Bujorii care cresc în aer liber vor contribui la creșterea spațiului mic. Efectul va fi pur vizual, dar impresia va fi bună.

Bătonii stilisti consideră o floare neutră. Nu există reguli sau restricții în alegerea lor, dar totuși merită să ascultați nuanțele.

reveniți la meniul ↑

Peisaj sau peisaj

Atât motivul, cât și celălalt motiv de pe panza este considerat un simbol al păcii și al liniștii. La capul patului - aceasta este decizia corectă în alegere. Cele mai de succes opțiuni sunt:

 • lagune cu imaginea pădurii de toamnă;
 • tip de câmp de înflorire;
 • cereale sau câmpuri de căpșuni.

Asemenea imagini de peisaj constau din trei componente:

 • cerul;
 • motive naturale;
 • clădirea.
Sentimentul de vară este mereu în camera ta

Sentimentul de vară este mereu în camera ta

Arta tipografică a acestora să producă capodopere sub formă de arcade naturale, străzi înguste pavate, orizont retras, uși sau ferestre cu deschidere largă. Tablourile cu imaginea lor pot schimba drastic interiorul camerelor de dormit. În același timp, nu este necesar un efort deosebit. Prezența lor în cameră poate contribui la modificarea interiorului chiar și în planul stilistic.

Bordul
Pentru a mări vizual unul mic, lipiți dormitorul pe unul dintre pereți: o imagine a pădurii transparente în ceață, un capac de aer din flori de păpădie. Deci nu te poți concentra asupra pieselor de mobilier, și anume asupra imaginii.
Acest peisaj prelungește vizual spațiul.

Acest peisaj prelungește vizual spațiul.

reveniți la meniul ↑

Hârtie fotografică cu imaginea orașelor

Orașele reprezentate pe pânze sunt folosite ca decor în diferite stiluri. Fotografierea cu orașe capabile să îndeplinească diferite funcții:

 • Divizarea spațiului în zone.Dacă există mai multe camere și vorbim despre un dormitor, atunci această metodă poate fi utilizată pentru a distinge între o zonă de dormit și un colț cosmetic.
 • Schimbarea vizuală a parametrilor camerei. Este folosit în încăperi mici. Dacă lipiți tapetul cu imaginea orașului orizontal - extindeți vizual zidurile, vertical - ridicați vizual tavanul.

Schimbarea vizuală a parametrilor camerei

Schimbarea vizuală a parametrilor camerei

 • City pe tapetul foto, ca decor de cameră. Desigur, astfel de picturi vor fi considerate decor în orice cameră. Aici, motivul unui oraș de noapte în lumină sau unul vechi va arăta la fel de bun. Crom, imagine monocromă sau alb-negru - alegerea este dată numai dvs.
 • Orașul de pe perete, ca zonă de accent. Această idee de finisare poate fi utilizată în cazurile în care plictisitorul interiorului aveți timp să vă plictisiți.

Hârtie fotografică cu imaginea orașului

Actualizăm interiorul

reveniți la meniul ↑

Orașele și stilul de design

Pentru a completa stilul, se folosește și imaginea orașelor.

3 D imagini de fundal

3 D imagini de fundal

Pentru antic

 • Imaginile cu motive grecești vechi sunt relevante aici.
 • Hârtie fotografică cu imaginea greacă veche.

Pentru minimalism

 • Imagini alb-negru, mai bine dacă sunt făcute cu creioane.
 • Albastru și alb tapet în dormitor.

Pentru clasici

 • Aici orașul de noapte în lumini strălucitoare va arăta bine.
 • Decorarea în dormitor într-un stil clasic.

O opțiune elegantă

O opțiune elegantă

Pentru Provence

 • Este mai bine să alegeți orașe îngropate în verdeață sau flori. Asemenea imagini sunt potrivite și pentru stilul de țară.
 • Wall mural - vedere din fereastra din oraș.

Pentru antic sau istoric

 • Imaginile cu orașe sau camere dărăpănate sunt potrivite.
 • Stofă cu vedere spre orașul distrus în interiorul dormitorului.

Pentru glam sau franceză

 • Wallpaper tapet cu imaginea Parisului, Londra.
 • Imaginea Parisului în interiorul dormitorului.
 • Panourile foto, care descriu o grădină de legume pe fundalul unei ferestre deschise cu o terasă, pot fi folosite în diferite stiluri.
 • Imagine panoramică a orașului împotriva ferestrei.

Pentru fanii sportului

Pentru fanii sportului

reveniți la meniul ↑

Imagine de fundal 3D

Caracteristica filmelor cu o imagine 3D este formatul larg al imaginii. Omul vede imaginea în trei dimensiuni. Cu alte cuvinte, motivul aplicat acestora dobândește un efect "viu". Aceste picturi sporesc vizual spațiul camerei, sunt folosite în crearea de proiecte de design la modă.

Avantajele picturilor 3D:

 • Tablourile 3D de imagine sunt caracterizate de o bună rezistență la uzură;
 • ele pot fi curățate cu detergenți obișnuiți;
 • vopselele pe care tablourile de vopsea nu sunt toxice și, prin urmare, sigure pentru sănătate.

Caracterizată de o bună rezistență la uzură.

Caracterizată de o bună rezistență la uzură.

Componentele decorative care sunt utilizate de producător sunt considerate principalele. Ei posedă de fapt toate avantajele, dar există o serie de dezavantaje cu care sunt înzestrați:

 • Costul pentru - Imaginile de fundal bune cu imagine 3D sunt scumpe. Acesta este motivul principal pentru limitarea achiziționării și utilizării.
 • Suprafața camerei. În dormitoare mici nu este potrivit să le cumpărați și să le lipiți. Ei își pot reduce vizibil suprafața și, în mod inadecvat, se vor uita la fundalul restului zidurilor dacă sunt fabricate din materiale de clasă economică.
 • Hârtia fotografică cu desen 3D este cel mai adesea pregătită în baza artAl. Termenele limită pot fi amânate de la câteva săptămâni - cel puțin până la câteva luni.
 • Restaurările nu fac obiectul unor astfel de picturi. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când alegeți. În cazul deteriorării accidentale a pânzei, va trebui să comandați sau să cumpărați unul nou.

Poate fi curățat cu detergenți obișnuiți.

Poate fi curățat cu detergenți obișnuiți.

reveniți la meniul ↑

Clasificarea canvas 3D

Toate imaginile de fundal cu imagine 3D sunt împărțite condițional în:

1standard. Din numele este clar că astfel de pânze au dimensiuni tipice. Desenul nu este considerat compus. Motivul nu este diferit în complexitate - acestea sunt desene neobișnuite cu geometrie simplă.

2solitar. Au dimensiunile specificate. Fiecare dintre elementele este un desen complet sau un fragment al unei imagini.Interiorul poate fi folosit în mai multe soiuri (cel mai adesea în două): o imagine de accent, iar atenția este concentrată asupra acesteia. Și o anumită compoziție împotriva căreia se află.
Vopselele pe care pânzele de vopsea nu sunt toxice.

Vopselele pe care pânzele de vopsea nu sunt toxice.

3panoramic. Aceasta este o pânză mare care poate ocupa întreaga zonă a peretelui. În cazul în care imaginea este complet asamblată împreună (într-o singură bucată de pânză). Cel mai bun efect este obtinut atunci cand ocupa intregul perimetru al unui perete sau chiar al unei camere.

4fluorescent. În lumina zilei, nu diferă de tapetul simplu cu măsurarea tridimensională, cu excepția luminozității și saturației. În noaptea, ele schimbă radical aspectul. Acest efect este atins de lămpile fluorescente. Rolul lor - iluminarea picturilor pe timp de noapte.
Va deveni un element luminos în orice interior.

Va deveni un element luminos în orice interior.

5LED lumina. Acesta este cel mai interesant și popular tip de tapet foto și opțiune de decor de cameră, inclusiv dormitorul. Vasele vechi, frumoase și foarte neobișnuite sunt un întreg sistem care constă dintr-o multitudine de diode LED-emitatoare de lumină. Dar caracteristica lor principală nu este în acest sens, ci în faptul că pot fi controlate. Fiecare tip este echipat cu un panou de control cu ​​mai multe moduri, luminozitatea luminii de fundal, capacitatea de a crea propriile dvs. compoziții de iluminat.

Imagine de fundal 3D

Procesul de autocolant

Există multe posibilități de decorare a camerelor cu imagini de fundal 3D. Principalul lucru este să achiziționați un produs de calitate, astfel încât durata de viață a acestuia să nu vă dezamăgească. Construiți producătorii dovediți. Principalul lucru nu este prețul, ci calitatea.

Stilul hi-tech

Stilul hi-tech

reveniți la meniul ↑

plafoane

Diversificarea interiorului dormitorului nu poate doar să lipsească fotowall pe perete. Varianta în care suprafața tavanului este acoperită cu un monitor de fotografie este elegantă, extraordinară și interesantă. Sunt convins că lipirea acestei părți a camerei cu pânze de calitate de tipul: cerul înstelat, cosmosul sau imaginile din flori va fi un ordin de mărime mai ieftin. Dacă le compari cu finisajul gips-carton sau pânză întinsă.

Opțiune pentru camera copilului

Opțiune pentru camera copilului

Textilele diferă în ceea ce privește calitatea și prețul. Acestea conțin fire lipite din materiale naturale: in, mătase, polipropilenă. Este ușor de a da astfel de pânze cele mai bune dintre alegeri sau culori.

Asigurați-vă că interiorul este mai diversificat

Asigurați-vă că interiorul este mai diversificat

reveniți la meniul ↑

Photo Wallpaper Care

Laminat poate fi spălat cu un șervețel sau o cârpă moale, umezită cu apă, cu adăugarea unei mici cantități de detergent non-agresiv. Flizelinovye poate fi, de asemenea, șters cu o cârpă umedă. Stratul lor de față este protejat de un film transparent.

Hârtia, dacă nu are un strat de protecție, este mai bine să nu se ude, aici este permisă numai curățarea uscată, de exemplu, cu un aspirator.

Bărbați dormitor

Bărbați dormitor

reveniți la meniul ↑

Unde să lipiți fotografia în dormitor?

Ce tip de tapet să alegeți, sper că ați decis. Dar la locul de lipire ar trebui să fie abordate cu atenție. Locația lor joacă un rol nu numai în percepția estetică, ci afectează, și serios, și geometria camerei. În dormitor, ele sunt, de obicei, plasate în capul patului, pe tavane, în jurul perimetrului zidului de acceptare.

Zidul îngust poate fi extins vizibil cu imagini de fundal panoramice, în care desenul este aplicat orizontal. Sau dacă îl lipiți cu pânze lucioase parțial orizontal. O cameră statică va înceta să fie dacă veți lipi în ea tapet cu dinamica sau perspectiva. Pânze cu intensitate diferită a imaginii se pot schimba vizual, deși forma camerei.

Un mod clasic de modă

Un mod clasic de modă

Lumina de sus și de jos întunecat va face mai mic. În mod alternativ, dimpotrivă, camera va apărea mai sus. Întunericul imprimat pe panza cu muchii mai ușoare va extinde vizual dormitorul.

Lipirea tapetului

Învățați să faceți totul bine

9 Scorul total
Fundal de fotografie în interior

Pentru a utiliza imaginea de fundal în designul interior al dormitorului există un număr mare de opțiuni. Ghidat de sfaturile enumerate în articol, precum și de video, puteți evita greșelile atunci când alegeți o pânză pe materialul de fabricație, metoda de lipire și decorare. Dacă totul se face corect, atunci pentru o lungă perioadă de timp vă veți trezi cu un zâmbet plin de bucurie.Ei bine, odihnit, nu iritat de tapetul de fotografie selectat incorect sau lipit. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Relevanța informațiilor
8.5
Disponibilitatea aplicației
7.5
Dezvăluirea temei
9
Fiabilitatea informațiilor
8.5
goodies
 • Materialul este considerat a fi prietenos cu mediul, ceea ce permite utilizarea acestuia în cazul copiilor
 • Oferă o mulțime de oportunități în implementarea celor mai indraznete și mai complexe proiecte de design
 • Durată medie de viață 15 ani
 • Instalare ușoară
 • Cu picturi murale puteți mări vizual o cameră mică sau puteți reduce una mare.
contra
 • Probleme cu alegerea corectă, dacă aveți îndoieli. Este mai bine să folosiți sfatul stilistului, altfel desenul sau interiorul se poate plictisi repede
 • Cunoașterea măsurătorilor corecte și a funcțiilor picturilor
 • Dificultăți în lipirea formatelor de fundal mari
 • Unele tipuri sunt prea scumpe
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen