Cum de a închide pozele de pe perete este frumos și original (170 + Fotografii)? Idei creative pentru accente luminoase

Orice interior strict discret poate fi făcut confortabil și individual datorită plasării fotografiilor pe perete. Această tehnică vă permite să vă amintiți mereu momentele pline de bucurie datorită imaginilor care conferă casei o atmosferă confortabilă. Pentru unele interioare, puteți cumpăra un cadru, introduceți o fotografie în el și puneți-l pe perete. Dar, în majoritatea cazurilor, este necesar să se creeze un decor special, original, care să completeze interiorul unei încăperi potrivite.

Conținutul:

Datorită tehnologiei moderne, puteți implementa orice proiecte neobișnuite și îndrăznețe care până în prezent păreau inaccesibile. Fotografiile pot avea diferite dimensiuni, de la cele mai mici până la postere uriașe până la înălțimea lor completă, ele pot fi combinate simetric, în paralel, proporțional, aleatoriu prin orice metodă potrivită.

Bordul
A inventat aspectul fotografiei pe perete, mai întâi trebuie să îl capturați pe hârtie. Astfel puteți alege o idee din combinațiile create.

Cât de frumoasă este să închideți o fotografie pe perete?

Uneori, pentru a crea un interior interesant, puteți folosi nu numai propriile fotografii, ci și imagini frumoase ale elementelor naturii, peisajelor, subiecților aflați sub macrofotografie și reproduceri ale picturilor. Atunci când fotografiile sunt deja selectate și dimensiunile lor sunt selectate, cadrele pot fi selectate.

Fotografiile pot fi folosite complet diferit

Fotografiile pot fi folosite complet diferit

Pentru începători într-o astfel de decorare, este de dorit să se bazeze pe metodele existente de plasare a cadrelor foto pe perete. În plus, există multe idei și combinații interesante.

Bordul
Schema preferată poate fi tăiată din hârtie sau carton, fixată pe perete și văzută cum va arăta viitorul panoului.

Nu uitați să lăsați o mică distanță între cadre. În funcție de alegerea schemei, aceasta poate fi fie aceeași peste tot, fie trebuie urmărită simetria necesară.

În funcție de metoda de montare, puteți alege o opțiune frumoasă. Sunt așa:

 • aranjament simetric sau asimetrie în decor;
 • aranjarea cadrelor cu imagini pe podeaua;
 • aranjarea cadrelor foto pe rafturi;
 • crearea compoziției cifrelor;
 • agățat cadrul plafonul;
 • crearea de tapet din fotografii;
 • agățând poze cu panglici pe linia de îmbrăcăminte, strânse pe perete.

Fotografiile pot avea dimensiuni diferite.

Fotografiile pot avea dimensiuni diferite.

Bordul
Puteți întinde coarda în poziție orizontală sau verticală. Ambele opțiuni par foarte interesante și originale.
reveniți la meniul ↑

Fotografii fără cadre și în cadre

Toate modurile de agățare pe tipuri de cartele foto pot fi grupate în două categorii principale:

 • fotografii în interiorul;
 • fotografii fără cadre.

Uneori, cadrul subliniază sau completează interiorul camerei. De exemplu, un cadru masiv de lemn masiv se potrivește perfect într-un living clasic. Formatele incorect alese pot distorsiona imaginea din fotografie sau pur și simplu nu se potrivesc mediului și detaliilor interioare.

Cu o plasare reușită fără cadre, imaginile arată foarte naturală, plină de viață, atractivă și originală. Nu au restricții, ceea ce le permite să se încadreze perfect în decorul camerei.

Panza cu fotografie arată foarte elegantă

Panza cu fotografie arată foarte elegantă

Idei proaspete pentru decorarea fotografiilor fără cadre:

 • imprimarea fotografiilor pe panza - acestea pot fi fotografii modulare, multi-panouri, în care cadrele nu sunt utilizate. Acestea pot fi de orice formă și mărime, pot fi comandate din două sau mai multe imagini separate legate de un modul;
 • selectarea fotografiilor lipite direct pe perete. O astfel de idee poate arăta foarte luminos, interesant. Dar, de-a lungul timpului, astfel de fotografii fără protecție pot să-și piardă apoi coloratul și să ardă;
 • fotografii pe fire - cârlige speciale sunt atașate la fotografii. Pentru a sublinia fundalul, le puteți plasa pe foi identice cu alb, apoi cardurile trebuie să aibă aceeași formă. Cablurile, firele, frânghiile, firele sunt fixate la care sunt fixate clemele perdele ținerea unei fotografii;
 • Plasarea unei fotografii pe o placă magnetică este o opțiune foarte convenabilă, potrivită pentru decorare alimente. Placa magnetică va servi simultan ca un loc pentru înregistrări și mementouri ale momentelor fericite din fotografie;
 • folosind magneți mici pentru agățare - unghiile sunt conduse în perete la aceeași distanță unul față de celălalt. Sârmă este atârnată vertical pe ele, și fotografiile fără cadre se agață de ea cu ajutorul magneților simpli obișnuiți.

Opțiune de montare interesantă

Opțiune de montare interesantă

reveniți la meniul ↑

Selectarea cadrelor

Starea de spirit a întregului colaj sau decor decorativ de perete va depinde de alegerea unei cadre foto potrivite. Dacă stilul interior este restrâns și nu permite apariția haosului, atunci trebuie să alegeți rame foto monofonice. În plus, grosimea lor poate fi complet diferită - de la un cadru metalic subțire la un cadru gros de lemn, ale cărui laturi pot fi mai largi decât fotografia însăși.

Într-o cameră decorată cu culori luminoase, trebuie să folosiți rame de nuanțe de lumină de grosime mică. Poate fi de argint, auriu, culori pastelate, nuante lăptoase care nu vor supraîncărca interiorul și vor accentua doar fotografia.

Interiorul în culori neutre permite utilizarea de cadre negre. Cu toate acestea, atunci când alegeți un model, trebuie să vă asigurați că nu arată prea sumbru. O alegere pricepută vă va ajuta să faceți accentul potrivit în cameră.

Starea de spirit a întregului colaj va depinde de alegerea unei cadre foto potrivite.

Starea de spirit a întregului colaj va depinde de alegerea unei cadre foto potrivite.

Tablourile neagră poartă întotdeauna rigorie și grafică, alb - grație și sofisticare.

Dacă intenționați să plasați imaginile vechi, atunci potriviți cadrul învechit artificial, alungit în lățime. Imaginile alb-negru sugerează utilizarea de cadre negre sau albe. Albul poate fi sub forma unei sculpturi frumoase.

Încărcă perfect cameră cu starea de spirit plasând imagini alb-negru pe un fundal monofonic luminos. Și fiecare imagine ar trebui să aibă un fundal diferit:

 • albastru;
 • roșu;
 • galben;
 • albastru;
 • roz;
 • portocaliu;
 • verde.

Când este selectat acest cadru negru culoare.

Pentru fotografiile de familie într-o multitudine de cadre din lemn sunt potrivite în maro. În același timp, dacă camera de zi este decorată în stil clasic, culoarea maro va adăuga confort în această cameră și va accentua profunzimea imaginilor.

Cadre negre pentru fotografii alb-negru

Cadre negre pentru fotografii alb-negru

reveniți la meniul ↑

Găsirea celui mai bun loc de pus.

Pentru ca fotografiile să fie plasate cu succes, trebuie să alegeți un perete adecvat pentru ele. Cel mai bine este să alegeți cel care poate fi admirat de departe. În mod optim, la o distanță de 3,5 metri. Astfel, puteți evalua integritatea colajului.

De asemenea, locul ales nu trebuie să fie foarte aglomerat, astfel încât să existe posibilitatea de a merge calm și de a privi cu atenție detaliile imaginilor.Prin urmare, vă ofer o opțiune bună pentru plasarea fotografiilor:

 • peste închis pe scări;
 • în holul;
 • la cap paturile în dormitorul;
 • peste canapea în camera de zi sau copilăresc;
 • în jurul televizor - aici se poate aplica principiul echilibrului la plasarea mai multor fotografii. uzual zonăunde este plasat televizorul, este lăsat necompletat. Acest lucru vă va ajuta să umpleți frumos spațiul;
 • deasupra muncitorului tabelul există, de asemenea, locuri bune pentru a pune fotografii și peisaje;
 • în jurul ferestrele sau în apropierea ușii, care este situată în centrul camerei;
 • despre oglindă - Combinația dintre o oglindă rotundă și rame foto pătrată pare neobișnuită.

Camera de zi decorativa

Camera de zi decorativa

Bordul
Dacă în cameră există un perete complet gol, puteți completa spațiul cu fotografii, dar după ce ați dezvoltat aspectul.

O altă opțiune excelentă este un perete gol în coridor. Adesea nu execută nici o funcție în apartament. Dar dacă plasați o mulțime de fotografii pe ea în cadrul cu iluminarea corectă, atmosfera se va schimba, va deveni confortabilă și confortabilă.

Golirea colțului în același holul - loc minunat. Mai mult decât atât, poate fi folosit ca un colț convex, va conține un fel de intriga, îndemnată să se uite în spatele acestuia și cu o nișă în interior.

Decorați peretele în hol, faceți-l mai interesant.

Decorați peretele în hol, faceți-l mai interesant.

reveniți la meniul ↑

Metode de montare

Iată câteva dintre metodele de montare pe care le-am identificat deja din varietatea de idei existente pentru decorarea:

 • Fixarea pe perete a diferitelor cadre din metal, plastic, lemn. Puteți să le decorați în conformitate cu stilul camerei cu elemente suplimentare sub formă de țesătură, hârtie, butoane, pietre, pietricele, margele.
 • Pereții pot decora fotografia în cadru, în picioare pe un perete sau pe un raft cuie. Dintre acestea, puteți face o compoziție foarte originală, completând figurinele potrivite sau suvenirurile simbolice.
 • O ramă foto mare, care ar putea rămâne dintr-o imagine veche sau dintr-o oglindă, este potrivită pentru decor. Înăuntru, firele sunt întinse, pe ele, fotografii de orice dimensiune pe care doriți să le lipiți cu îmbrăcăminte.
 • Fotografiile pot fi montate direct pe perete utilizând o bandă dublă. Datorită acestei tehnici, este posibil să creați absolut orice ornamente din fotografii, să le poziționați în orice poziție, chiar dacă le perdezi cu un zid solid. Banda pe ambele fețe va menține bine fixarea.
 • Poți lipi poze pe coardă. Este suficient să conduceți două cuie în perete și să trageți un fir între ele. Și așa, în mai multe rânduri. Atașați la firul foto pot fi cârlige, cârlige, legate pentru același șir. Tensiunea firului poate fi reglată, creând un efect interesant de rupere.

Cu adăugarea unui ghirlandă

Cu adăugarea unui ghirlandă

Bordul
Atunci când alegeți un decor de perete fără rame cu fotografii, dacă doriți, puteți înlocui cu ușurință imaginile enervante cu cele noi și reîmprospătați interiorul din nou.
reveniți la meniul ↑

Wall Tips

Pentru ca decorarea peretelui fotografiei să pară armonioasă și frumoasă, nu este suficient să găsiți imagini vii, cadre originale pentru ele și să ridicați forme interesante pentru plasare. Există anumite reguli care vor fi utile pentru a urma, astfel încât setul de fotografii de pe perete sau colaj arata armonios:

 • fotografia trebuie plasată la nivelul ochiului uman;
 • atunci când se combină imagini de dimensiuni diferite, cele care sunt mai mici ar trebui să fie plasate la nivelul ochilor, și mai mult ar trebui să fie plasat cu un nivel mai mare;
 • Nu este soluția cea mai profitabilă de a plasa toate fotografiile într-o singură linie, precum și de a crea o piramidă din fotografii;
 • Nu este necesar să combinați fotografiile alb-negru și color, fotografiile într-o gamă uniformă de culoare arata bine;
 • originalitatea fotografiei alb-negru în cadre stricte adaugă un aranjament asimetric;
 • multe fotografii mici pe un look clothespin original, dacă le puneți pe toate într-un singur cadru masiv mare;
 • iluminarea suplimentară a compoziției sau colajului sporește efectul spectacolului;
 • rame luminoase sau passe partu animate fotografii alb-negru;

Este necesar să plasați o fotografie la nivelul ochilor umani.

Este necesar să plasați o fotografie la nivelul ochilor umani.

 • idei creative - lipirea fotografiilor pe perete în interiorul unui rack deschis;
 • cu aspect elegant, fotografii de dimensiuni mici cu un cadru mare;
 • acordarea unei atenții maxime imaginilor atrage plasarea pe un fundal alb și adăugarea de margini albe;
 • Există rame speciale de colț pentru plasarea fotografiilor în colțul camerei. Este important să se asigure că fotografiile din colț nu suprasolicite situația dacă camera nu are spațiu suficient pentru decorarea standard;
 • multe fotografii în cadre mici pot fi folosite pentru a crea un ornament pe perete, de exemplu, în formă de inimă;
 • creează un sentiment al galeriei plasând pe perete fotografii de diferite forme și mărimi în cadre de diferite culori. Este necesar să le combinați cu atenție, pentru a evita confuzia excesivă.

Culori strălucitoare - înălțătoare

Culori strălucitoare - înălțătoare

Este necesar să observăm atunci când alegeți cartele foto un singur stil, potrivit pentru cameră, și scopul său. De exemplu, în fotografiile de pepinieră ale copiilor sunt plasate din moment de naștere. Este logic faptul că în dormitor cele mai bune momente ale cuplului - odihnă împreună, luna de miere. În camera de zi a face o fotografie în natură cu prietenii, în bucătărie sunt imagini adecvate ale animalelor de companie preferate.

reveniți la meniul ↑

Principiile de plasare

De obicei, postat pe perete unul câte unul. de la 2 principii:

 • echilibru;
 • simetrie.

Cu o plasare simetrică, puteți poziționa o fotografie mare în centru și în imaginile de ieșire pentru ao reduce. De exemplu, 2 fotografii mari, iar sub acestea 4 mici și așa mai departe. Imaginile din fotografie nu sunt la fel de importante ca forma lor, respectul pentru simetrie în plasarea și alinierea pe axe.

Principiul echilibrului constă în echilibrarea întregii imagini. Dacă un afiș uriaș este plasat pe o parte, 4 fotografii mici trebuie plasate lângă acesta. Puteți echilibra imaginea finală cu un obiect suspendat pe perete sau în picioare lângă el. Poate fi o oglindă, o lampă de podea, o bobină, un ceas - adaugă o caracteristică a compoziției și o face interesant.
Loc de luat masa confortabil

Loc de luat masa confortabil

reveniți la meniul ↑

Fotografii pe clothespins

Câștigarea rapidă a ideii de a decora zidul unei încăperi cu fotografii în design este destul de simplă. Mai întâi trebuie să selectați fotografiile preferate, să le procesați, să alegeți dimensiunea și să le tipăriți.

După aceea, găsiți un loc pe perete, conduceți câteva cuie în el și trageți corzi verticale între ele. Baza poate fi selectată pentru linia de pescuit, firul, țesătura, linia de îmbrăcăminte, sârmă, sârmă și orice alte materiale disponibile.

În funcție de mărimea fotografiilor, puteți cumpăra confecții decorative speciale de dimensiuni mici, care vor arăta mai armonioase cu imaginile mici. Apoi trebuie să plasați câteva fotografii la rând, sub el încă un rând și așa mai departe.
O idee în plină expansiune

O idee în plină expansiune

Când strângeți coarda, puteți ajusta gradul de îndoire. Acestea pot fi perfect chiar sau pot crea efectul agățării ghirlande.

Puteți încerca să închideți imaginile pe clothespins nu pe o coardă orizontală, ci pe una verticală, care nu mai puțin originală. Alte elemente decorative pot fi plasate între ele.

Bordul
În mod deosebit luminos va fi compoziția atunci când se combină imagini alb-negru și detalii contrastante.
reveniți la meniul ↑

Colaj foto

Un colaj de fotografii pentru decorarea peretelui este una dintre cele mai la modă, elegantă și frumoasă soluții pentru decorarea interiorului. Dar de multe ori, mulți se confruntă cu problema aranjamentului corect și original al colajului de pe perete.

Folosind știfturile

Folosind știfturile

Variantele de plasare reușită a unui colaj fără cadre pot fi:

Respectarea formei geometrice a dreptunghiului.Este necesar să se contureze o zonă pe perete, unde va fi amplasat un colaj cu granițe clare. În interior este necesar să combinați o varietate de fotografii personale în poziție verticală și orizontală.

Bordul
Corect combinați fotografiile pe care le puteți ajuta programe speciale pe un computer pentru a crea un colaj.
Umplerea fotografiilor întregului zid. Pentru a face acest lucru, puteți să comandați imagini de fundal pentru dezvoltare individuală și pur și simplu să lipiți hârtia pe perete. De asemenea, puteți face acest lucru manual selectând materialul pentru atașarea sigură a fotografiilor. În acest caz, întregul perete poate fi umplut cu imagini mici și mari.
Ordonați imagini modulare care vor crea și un colaj original. Ele pot umple întregul zid. Ele par mai originale atunci când există lacune între ele.
Colaj foto pentru decorațiuni de perete

Colaj foto pentru decorațiuni de perete

De asemenea, poate fi creat un colaj folosind cadre foto. Astfel de idei vor fi relevante.:

reveniți la meniul ↑

Urmăriți din fotografie

Dacă interiorul nu este suficient de ore și pereții par gol, puteți rezolva simultan aceste două probleme.

Bordul
Alegeți o astfel de tehnică de decorare în cazul în care decorarea peretelui este monotonă sau are un model mare discret. Deci, fotografiile nu se pierd în mijlocul ornamentelor mici și mici.

Ca bază, puteți să luați ceasuri gata făcute într-un stil minimalist. Este de dorit ca cadranul să nu aibă numere sau denumiri. În mod ideal, mâinile lungi mari trebuie atașate la mecanismul ceasului. Fiecare oră va fi marcată cu fotografiile corespunzătoare din cadru, adică vor fi necesare doar 12 fotografii.

În acest decor este mai bine să plasați fotografiile în cadru astfel încât cel mai mic pescaj să nu încalce integritatea structurii.

De asemenea, puteți plasa fotografii în diferite moduri, de exemplu selectați 3, 6, 9, 12 în fotografii mari pe ceasuri imaginare și alegeți o fotografie mai mică pentru alții. Puteți alege aceeași dimensiune și formă a imaginilor, pentru a observa simetria pentru numerele verticale 6 și 12, orizontală 9 și 3. Restul sunt la discreția lor.

Imaginile opționale trebuie să înlocuiască numerele. Puteți să vă închideți ceasurile preferate pe perete și, în jurul lor, desenați un colaj de imagini importante.

reveniți la meniul ↑

Copacul de pe fotografia de pe perete

Plasarea pe perete a unui panou sub formă de copac cu fotografii de familie este o idee foarte comună de decorare, care nu își pierde relevanța. Mulți oameni le place, cu toate acestea, departe de oricine poate decide asupra acesteia. Deseori motivul respingerii unei astfel de capodopere este lipsa spațiului liber suficient pe perete pentru o decorare completă.

Există o mulțime de opțiuni pentru plasarea pe un perete al unui copac decorativ. Există aplicații speciale, autocolante, puteți folosi ornamentele din lemn sau să folosiți vopsele. Cea mai ușoară modalitate este să cumpărați un autocolant finit de designer, să cumpărați un șablon sau să-l faceți singur.

Arbore familial frumos

Arbore familial frumos

Prin urmare, puteți obține aceste opțiuni pentru copaci cu fotografii:

 • un copac cu o coroană luxuriantă, în interiorul căruia au fost ascunse fotografiile;
 • copac cu frunze portocalii de toamnă;
 • flori de cireșe cu ramuri de forme bizare, întinse peste zid;
 • imaginea gotică a unui copac cu frunziș negru, coroană ornamentată și chiar păsări;
 • copac cu frunze verde tinere sau, de asemenea, cu fructe;
 • colorat de zână pentru grădiniță;
 • puternicul stejar care se răspândește în întregul perete;
 • vechi de familie din familie.

De fapt, ar putea exista mai multe idei. Totul depinde de imaginația ta și de mediul înconjurător.

Panou în formă de copac cu fotografii de familie

Panou în formă de copac cu fotografii de familie

Un loc bun pentru a plasa un copac poate fi nu numai un zid liber într-o cameră. De exemplu, ar putea fi colțul unei încăperi în care se vor răspândi ramuri pe ambii pereți. Puteți crea iluzia că un copac mic cu fotografii este situat pe o noptieră confortabilă în hol sau coridor.

Un copac cu ramificații direcționale într-o direcție trebuie plasat la capătul opus al peretelui. Sub ea poți pune o canapea. Deci, mono transmite atmosfera unei grădini. În dormitorul copiilor, arata organic arborii, ale căror ramuri, de parcă întâmplător, se duc ușor la peretele sau la tavanul următor.

reveniți la meniul ↑

Înregistrarea unei grădinițe

În grădiniță, puteți realiza diverse idei și experimente. Aici, orice eroare în plasament poate părea originală și drăguță. Ramele pot fi selectate în diferite dimensiuni în forme, combinându-le împreună.

În grădiniță, puteți realiza diverse idei și experimente.

În grădiniță, puteți realiza diverse idei și experimente.

În același timp, pentru ei trebuie să alegeți fotografii suculente cu cele mai bune momente ale copiilor. Pentru camera copilului, puteți utiliza următoarele idei pentru decorarea pereților:

 • Plasarea unei fotografii pe fire sau frânghie cu cârlige colorate. Dacă copilul este foarte mic, atunci ar trebui să se facă la un nivel care să nu poată ajunge și să facă poze.
 • Pe peretele din apropierea canapelei puteți crea un colaj luminos colorat. Imaginile sunt completate cu mici imagini preferate ale copilului. De asemenea, puteți utiliza lucrările și meseriile sale, de exemplu, desene, broderii, o colecție de fluturi.
 • Opțiunea de copac este grozavă pentru camera copiilor. Puteți decora un astfel de copac nu numai cu imaginile preferate, ci și cu animale colorate, flori și plante colorate.
 • Aranjarea fotografiilor în rame pe numeroase rafturi pe un perete - o combinație de frumusețe și practică.
 • Fotografiile de pe coardă pot fi completate cu ghirlande luminoase, făcute din fluturi, flori, mașini, elicoptere, bule din fire și alte țigări.
Utilizați imagini cu cele mai bune momente din copilărie.

Utilizați imagini cu cele mai bune momente din copilărie.

reveniți la meniul ↑

În camera de zi

Camera de zi este plină de confort, când fotografiile complotului sunt plasate pe perete în ordinea corectă. Nu mai puțin loc atractiv, cu o bună amplasare de abstractizări.

Designerii consideră că instantaneele personale de decorare a peretelui reprezintă cea mai emoțională formă de artă de design.

Prin urmare, în cazul în care camera nu are emoționalitate, atunci calea de ieșire este de a plasa fotografia pe pereți. Este important ca livingul să adere la un singur stil în dimensiunea cadrelor. Este important ce dimensiune sau culoare vor fi.

Principalul lucru este unitatea. Este imposibil să combinați un cadru de lemn, de exemplu, cu sticlă. Arată nemulțumit și vulgar. Mai multă armonie adăugați concluziile fotografiilor în covor și adăugarea unui cadru exterior.
Cameră confortabilă

Cameră confortabilă

Pentru a face acest lucru, puteți alege una dintre cele trei opțiuni de culoare pentru camera de zi:

 • în 3 culori - fotografii color, mat, cadru;
 • lipsa de saturație - designul alb-negru cu părtinire anticar sau invers, sub minimalism;
 • o singură culoare - dacă este o fotografie, apoi o pastilă albă, o ramă neagră sau albă, o culoare poate rămâne doar un cadru sau doar un pas-partout.
reveniți la meniul ↑

Selecție în funcție de stilul camerei

Un rol important în decorarea pereților cu imagini personale este jucat de interiorul deja existent în cameră. Se întâmplă adesea că situația din hol, coridor sau dormitor doar îi deranjează pe proprietari. Nu vreau să fac reparații, dar trebuie să reîmprospătez camera. Prin urmare, este suficient să luați poze potrivite, să alegeți cadre pentru ele sau să nu le încadrați deloc, pentru a găsi un aspect adecvat. Pentru fiecare stil există o tehnică specifică:

Stiluri de țară, Provence și clasic implică utilizarea de cadre din lemn în decor.Pentru clasici, se acordă prioritate lemnului închis, pentru lumina Provence, țara implică utilizarea oricăror nuanțe.
Stil eclectic și de înaltă tehnologie - când se încadrează o fotografie, cadrele metalice sunt folosite cel mai adesea, mai puțin deseori din plastic.
Pop art, stilurile moderne și alte forme similare de tineret practică o abordare non-standard pentru alegerea unei fotografii. Puteți utiliza postere personalizate tipărite non-standard, puteți adăuga fotografii cu postere și citate. În general, un astfel de colaj pare extraordinar. Citatele pot fi aplicate independent pe perete printr-un șablon sau pot fi cumpărate autocolante.
În acele stiluri care sunt aproape de manual, puteți pune în viață idei pentru decorarea fotografiilor cu cadre de casă, de exemplu, cu ornamente brodate, flori tricotate, margini decorate și orice alte idei originale.
Stilul rustic, chebbi chic, glamour implică utilizarea de cadre albe, care au forme convexe fanteziste care seamănă cu modelarea tencuielilor.
În stil pod potriviți fotografiile plasate în mod obișnuit pe clothespins sau lipiți aleatoriu pe perete fără cadre.
Minimalismul implică, de asemenea, întruchiparea ideilor fără un cadru, probabil în alb și negru.

În general, designul zidurilor cu fotografii și diverse imagini este o metodă modernă, populară și avantajoasă pentru decorarea interiorului. Există un număr nelimitat de idei, cele mai multe dintre ele putând fi gândite pe cont propriu sau modificate pe cele existente. Astfel, fiecare designer de novice va fi capabil să-și obțină propriul stil individual și aromă în interior.

Fotografii pe perete

Idei care te inspiră

9 Scorul total
Acasă Decor ușor de făcut

Nu știu cât de frumos este să decorezi un perete într-o cameră? Obosit de opțiunile de șablon care sunt deja depășite? O nouă tendință care devine din ce în ce mai populară. Aflați toate secretele utilizării fotografiilor în interior. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Relevanța informațiilor
9
Disponibilitatea aplicației
9.5
Dezvăluirea temei
9
Fiabilitatea informațiilor
9
goodies
 • Transformare neobișnuită, creativă și interesantă a interiorului, fără punerea în aplicare a lucrărilor de reparații și în oportunitate. Utilizarea eficientă a fondurilor.
 • Abilitatea, dacă este necesar, de a schimba constant fotografiile enervante, schimbând astfel interiorul.
 • Umplerea atmosferei camerei cu căldură și confort de casă.
contra
 • Lipsa de experiență duce la o plasare prea armonioasă și corectă a fotografiilor pe perete.
 • O surplus de imagini poate provoca un sentiment de congestie.
 • Fotografiile fără cadre pe perete, cu un atașament fiabil, pot fi adesea înlăturate.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen