Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Oglindă în bucătărie - un lucru util și necesar, dar nu întotdeauna. Scopul principal al suprafetei oglinzii este de a extinde camera vizibil, pentru ao face luminos si cel putin putin spatios. În bucătărie, care este deja mare, este necesar doar ca un accent și apoi dacă designerul are dorința să o folosească. Care material este mai bine de ales? Care loc va fi cel mai potrivit? Totul detaliat mai târziu în articol.

Conținutul acestui articol:

Care ar trebui să fie oglinda?

Oglinzile sunt foarte diferite, iar mărimea, materialul și aspectul lor vor determina unde arată cel mai bine și care stil se va potrivi cel mai bine.

Asigurați-vă că alegeți o oglindă pentru stilul ales.

Asigurați-vă că alegeți o oglindă pentru stilul ales.

Va fi interesant:PREZENTARE GENERALĂ: Oglinda în baie cu iluminare (200+ fotografii): Practicitatea și originalitatea ideii. Alegeți accesorii suplimentare (soclu / ceas / încălzit)

reveniți la meniul ↑

dimensiune

Cu dimensiunea totul este simplu - cu cât bucătăria este mai mică, cu atât este mai mare oglinda. Într-o mică piață din Hrușciov, un zid oglindat real va arăta bine, iar în bucătăria mare a unei case de țară va fi suficient o oglindă de masă mică. Există:

 • Oglinzi complete cu pereți. Zidul oglinzii este un accent frumos, dar nu toată lumea este confortabilă să vadă în mod constant mișcările reflecției. În plus, aceasta va costa foarte mult. Creștere. Mare, reflectând persoana complet, dar îngustă. Arată frumos, reflecțiile nu se agață de ochii mei, plus costă mai puțin. Minus - nu este clar cum să se plaseze astfel încât să fie potrivit.
 • În jumătate din creșterea umană și mai puțin. Mici, adesea combinate pentru a acoperi șorțul de bucătărie sau spațiul de deasupra sobei. Reflecțiile nu sunt vizibile tot timpul, dar există mai multă lumină decât fără o oglindă.
 • Foarte mic. Ele pot acționa ca un accent - de exemplu, o oglindă așezată pe un raft va atrage atenția asupra acesteia, iar o inserție oglindă lângă lampă pune accentul pe originalitatea sa și înmulțește lumina.

Dacă sala de mese este foarte mică, plasați o oglindă pe perete și plasați masa de lângă ea.

Dacă sala de mese este foarte mică, plasați o oglindă pe perete și plasați masa de lângă ea.

Dimensiunea trebuie aleasă în funcție de nevoile și mijloacele dvs.

Va fi interesant:REVISTA: Masa de toaletă cu oglindă și lumină: 140+ (Foto) Opțiuni pentru dormitorul tău

reveniți la meniul ↑

material

Suprafața oglinzii poate fi obținută în moduri diferite. Utilizat de:

 • sticlă. Oglinzi din oglindă - tradiționale, dar costisitoare și grele.Din sticlă simplă, ele sunt de asemenea fragile, deoarece de obicei recomandă cumpărarea temperaturii sau triplexului.
 • Filme din plastic. Dacă vă lipiți ușor, dă un efect destul de fiabil. Principalul lucru - pentru a netezi toate ridurile și bulele. Sensibil la chimie agresivă, servește mult mai puțin decât sticla, dar este mai ieftin și nu se rupe.
 • acril. Sticlă de înlocuire din plastic subțire. Nu trebuie să lipiți nicăieri, puteți pune sau să vă agățați. Acrila este ușoară, nu luptă, este ieftină, dar în timp avem proprietatea de a deveni tulbure și de frică de daune mecanice - se va sparge din cauza impactului.

Suprafață oglindă poate fi dbitsya moduri diferite.

Suprafață oglindă poate fi dbitsya moduri diferite.

Bordul
Este mai bine să atârnați pe perete un înlocuitor acrilic, astfel încât dacă acesta să cadă, acesta nu se va sparge și nu va răni pe nimeni. Zidul de oglindă este mai bine de făcut din pelicula din plastic - este ușor de înlocuit și este mai ieftin. Dar, desigur, toată lumea decide pentru sine.

Va fi interesant:REVIEW: Design prin sticla - Oglinzi mici și mari în interiorul apartamentului (290+ Fotografii)

reveniți la meniul ↑

decorare

Oglinzile diferite decojite arată diferit, iar notele diferite le aduc în interior.

Oglinda finisaj poate fi, de asemenea, diferite

Oglinda finisaj poate fi, de asemenea, diferite

 • Vitraliu. Poate fi de orice culoare, în funcție de ea are o impresie diferită. Deci, în oglinzile de nuanțe calde, întreaga lume pare confortabilă și bună. Dar în nuanțe reci, dimpotrivă, stricte. Este mai bine să nu atarnați o sticlă de culoare mare în bucătărie. Mai bine - o țiglă de diferite culori. Arată neobișnuit, original, plus locuitorii apartamentului nu trebuie să se uite la propriile lor reflecții de o culoare neobișnuită.
 • Sticlă mată fără model. Oglinda mată pare puțin neobișnuită: este ca și cum ar fi acoperită cu goluri mici, datorită cărora este imposibil să vezi reflexia. Se pare interesant, dar, din nou, sticla mare cu un astfel de finisaj este mai bine sa nu-l atarna - este lipsit de meritele unei oglinzi ordinare. Este mai bine să utilizați țigla, alternând elemente reflectorizante și matte în model.

Folosirea interesantă a suprafețelor oglinzilor pe dulapuri

Folosirea interesantă a suprafețelor oglinzilor pe dulapuri

 • Sticlă mată cu un model. Arată mai interesant decât fără o fotografie. Acelasi rezultat este sabatul si desenul poate fi absolut orice. Florile și modelele sunt deosebit de populare, dar puteți alege păsările sau fața unei persoane sau altceva mai neobișnuit. Astfel de sticlă poate fi utilizată în locul unei imagini, însă avantajele unei oglinzi obișnuite sunt, de asemenea, lipsite.
 • Sticlă veche. În unele locuri înnegrite, în unele locuri estompate, în locuri chiar și cu fisuri. Se potrivește perfect cu stilurile de epocă și similare, unde lucrurile îmbătrânite joacă rolul de accesorii. Dar în stilurile clasice moderne și convenționale nu se vor înrădăcina și vor arăta străine.
 • Fata de sticlă. Diferă de celelalte prin faptul că are o textură. Poate fi un model geometric simplu (diamantele sunt deosebit de comune), poate fi complicată. Aceste oglinzi arată grozav în stilurile clasice. Adesea ele pot fi făcute la comandă, în conformitate cu schița clientului.
 • oglindă țiglă. Oglinzi mici îmbinate într-un model. Efectul este un pic similar cu efectul sticlei fațete, dar totuși diferit. Puteți include elemente mată sau de culoare în modelul țiglelor.

Oglindă-soare - frumoasă și relaxată

Oglindă-soare - frumoasă și relaxată

Pas suplimentar în proiectare - iluminare din spate. Aceasta distinge oglinda de interiorul din jur. Acestea pot fi pete, mici lămpi LED sau benzi LED de orice culoare. Într-o astfel de oglindă arăți frumos.

Bordul
Alegerea designului, nu fiți prea zeloși și combinați prea multe elemente. Oglinda, a cărei aspect este supraîncărcat cu detalii, arată mai deprimant decât frumos.
Nu combinați multe detalii și nu supraîncărcați interiorul.

Nu combinați multe detalii și nu supraîncărcați interiorul.

Va fi interesant:PREZENTARE GENERALĂ: Cum să alegeți o oglindă pe hol? 235+ (Foto) Design Idei pentru decorare (dulap, toaletă, dresser)

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Unde să plasați în bucătărie?

Chiar și în cea mai mică bucătărie pentru oglindă există cel puțin câteva locuri.

reveniți la meniul ↑

Deasupra sobei

Oglinda spânzurată deasupra aragazului nu este foarte potrivită pentru extinderea și creșterea spațiului, dar face un accent excelent care subliniază soba și capota. Dacă acestea sunt frumoase, moderne și merită văzute, acesta este un loc bun.

Deasupra sobei nu este cea mai bună opțiune de utilizat

Deasupra sobei nu este cea mai bună opțiune de utilizat

Cu toate acestea, înainte de a atârna paharul aici, trebuie să vă gândiți la faptul că se va murdări în mod inevitabil și va trebui să îl spălați adesea prin stropi de bulion, grăsime, suc și urme de abur.

Oglinzile acrilice nu atârnă aici și nu atrag filmul de plastic - sunt prea sensibile la temperaturi ridicate.

Gândiți-vă bine în momentul proiectării oglinzilor

Gândiți-vă bine în momentul proiectării oglinzilor

reveniți la meniul ↑

Oglindă de șorț

Pentru a decora șorțul de bucătărie cu oglinzi înseamnă să vă concentrați asupra setului de bucătărie. Dacă este frumos, modern, elegant, aceasta este o idee bună.

Șorțul oglindă va fi primul care suferă de grz și grăsime brzgov

Șorțul oglindă va fi primul care suferă de grz și grăsime brzgov

Dar minusul este același ca și cu aragaz: stropi de grăsime, suc, bucăți de alimente vor cădea pe oglinzi. O dată pe săptămână, toate acestea trebuie spălate cu chimie agresivă. Prin urmare, nici filmul acrilic, nici cel plastic nu este atașat aici - vor deveni rapid inutili în astfel de condiții.

reveniți la meniul ↑

Deasupra raftului

Dacă interiorul este deschis rafturi sub vase, brățări sau unelte, oglinzile pot fi atârnate peste ele - sau chiar au oglindit rafturile.

Acest lucru va da aerisire interioară și ușurință, rafturile din ea vor începe să arate ca nișe mici. Este important, totuși, ca structurile să fie făcute din acril, deoarece dacă raftul de sticlă cade, poate să-i strică pe cineva. În plus, sticla prezentă este alunecoasă. Cu el lucrurile pot cădea.

Nu sunt multe oglinzi chiar aici.

Nu sunt multe oglinzi chiar aici.

Este mai ușor să alegeți plasticul, cu care nu există astfel de probleme.

reveniți la meniul ↑

Peste chiuveta

Oglinda peste chiuvetă nu este doar un ornament, ci și o oportunitate de a curăța dacă baia este ocupată. Cu toate acestea, este necesar să o agățați cu grijă: nu prea mică, astfel încât să nu se împrăștie nici o stropie, nu prea mare, astfel încât toți membrii familiei să poată ajunge în mod confortabil.

Principalul lucru este să plasați la o înălțime care va fi disponibilă tuturor membrilor familiei.

Principalul lucru este să plasați la o înălțime care va fi disponibilă tuturor membrilor familiei.

Ar trebui să fie larg pe lățimea cochiliei, nu ar trebui să fie prea mică în sine.

Va trebui să fie spălat în fiecare săptămână, deoarece apa va cădea în mod inevitabil pe ea. Deoarece este mai bine să alegeți sticlă - filmul acrilic și plastic din apă să crească turbid.

reveniți la meniul ↑

În setul cu cască

În bucătărie există multe locuri unde puteți amplasa oglinzi mici. Deasupra rafturilor din dulapuri, realizați ușile cu oglinzi, realizați mici inserții în oglindă.

În bucătărie, multe locuri în care puteți intra inițial în oglindă

În bucătărie, multe locuri în care puteți intra inițial în oglindă

 • Deasupra rafturilor pentru introducerea oglinzilor are sens doar dacă dulapurile din setul cu cască sunt deschise și oricine poate privi înăuntru. Altfel, frumusețea unei astfel de decizii va fi pur și simplu pierdută.
 • Ușile din oglindă trebuie să fie din acril, altfel ele vor fi prea grele și prea instabile la deteriorări mecanice.
 • Inserțiile mici în oglindă sunt o idee grozavă. Ele pot fi din sticlă reală, pot fi colorate sau opace, pot fi oricare dintre cele mai complicate forme. Din punct de vedere vizual, nu vor extinde nimic, dar vor atrage atenția și ar arăta frumos.

Faceți un finisaj atractiv, iar decorul dvs. va străluci cu culori noi

Faceți un finisaj atractiv, iar decorul dvs. va străluci cu culori noi

Adesea, oglinzile sunt incluse imediat în setul cu cască. Dar uneori este mai ușor să le introduceți singuri decât să cumpărați mobilier nou.

reveniți la meniul ↑

Pe perete

Pe perete, oglinda este cel mai bine dezvăluită: reflectă lumina, mărește bucătăria, arată frumos.

Aici poate fi absolut orice. Mici și rotunjite, dale de oglindă mari și pătrate, cu inserții mat sau color, cu sau fără lumină.

Alegerea este limitată numai de imaginația designerului.

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Bordul
Este mai bine să plasezi oglinzile funcționale la nivelul creșterii umane.Dar numai decorative pot fi plasate la orice înălțime.

O oglindă poate să nu fie chiar una - poate fi un zid întreg de oglindă.

Panoul de oglindă pe întregul perete va arăta superb

Panoul de oglindă pe întregul perete va arăta superb

reveniți la meniul ↑

Oglindă mozaic

Tablouri interesante, vaze și rame foto, decorate cu piese de oglinzi.

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

reveniți la meniul ↑

Plafonul cu oglinda

Cu ajutorul unui tavan oglindit, puteți adăuga o notă de rafinament și exotice într-un interior plictisitor.

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

reveniți la meniul ↑

Deasupra mesei

Zona de luat masa poate fi amenajată și cu oglinzi.

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

Creșterea spațiului cu ajutorul unei oglinzi în bucătărie: Unde să locuiți? Cum să ridic? Cum se face? Alegerea celor mai bune opțiuni (pe perete, deasupra raftului, deasupra mesei, pe șorț)

reveniți la meniul ↑

VIDEO: Cele mai bune opțiuni pentru plasarea unei oglinzi în bucătărie

Cum să plasați o oglindă în bucătărie?

Opțiuni de succes pentru designul dvs.

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

concluzie

Principalul lucru - de a alege o oglindă care se potrivește într-o bucătărie specială și la gusturile unei anumite familii. Pentru a face acest lucru, puteți nu numai să gândiți, ci și să desenați schițe și chiar să folosiți un computer, încercând care opțiune ar fi ideală.

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

GALERIE FOTO (mai mult de 85 de fotografii)

6.3 Scorul total
Oglinda bucătăriei

Ți-e frică de oglinzi în bucătărie? Credeți că este ceva ireal și inacceptabil? Vă vom dovedi că în bucătărie există o mulțime de locuri în care puteți potrivi organic oglinda fără a afecta interiorul.

îngrijire
6
practic
6
Alegerea opțiunilor
7
goodies
 • vă permite să vă extindeți spațiul, care, într-un apartament cu o chicinetă mică, este foarte util, poate fi un accent excelent, să se concentreze atenția în cazul în care proprietarii doresc și să distragă atenția de la ceea ce nu ar vrea să se răsfete; .
contra
 • mai întâi trebuie să o alegi, apoi să o cumperi, apoi să o duci la casă, apoi să o rezolvi și dacă se dovedește că locul a fost ales incorect, trebuie să o rezolvi din nou - toate acestea necesită timp, efort și bani, pot cădea, atunci nu este potrivit peste tot - în același proveniență nu va avea nici un sens de la el.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen