Cât de frumoasă este să faci căi de grădină cu mâinile lor la un cost redus? 180+ Fotografii cu opțiuni suburbane din diferite materiale (dale, plastic, cauciuc)

Dacă nu aveți bani în plus, este posibilă amenajarea căilor de grădină în țară cu costuri reduse. Aflați exact cum se poate face acest lucru. Toate avantajele și variațiile din articolul nostru.

Conținutul acestui articol:

Funcții de selecție

Fără poteci de grădină din țară, nicăieri, iar locuitorii, mai devreme sau mai târziu, tramplează căi înguste spre toaletă, spre grădină, spre grătar. Numai calitatea acestor căi va fi mult mai rea decât orice manuală. Acestea sunt:

 • repede îngroșat cu iarbă - după o absență lungă de iarnă, este necesar să vă întoarceți la casa de la țară și veți găsi că nu mai găsiți trasee în subteranul verde;
 • erodate de ploi - merită să se răcească vremea și, în locul traseelor, veți avea caneluri umplute cu apă pe care nu puteți să le umblați.

Trasee de grădină artizanale

Trasee de grădină artizanale

Chiar și cu un buget mic pentru a face piste confortabile necesare. Există multe modalități de a face acest lucru.

Va fi interesant:REVIEW: Curtea modernă de design peisajistică a unei case particulare (160+ fotografii). Cum să aranjeze frumos și să-și decoreze propriile mâini

reveniți la meniul ↑

Pasajele vrac

După cum sugerează și numele, acest grup include piese din materiale turnate pe teren. Există două astfel de materiale, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje.

reveniți la meniul ↑

pietriș

Este ieftin, îl puteți găsi gratuit. Avantajele sale sunt următoarele:

 • Nu există drenaj. Pietrișul trece perfect apa, nu este necesar să vă faceți griji că căile se vor transforma în cursuri, merită să mergeți la o ploaie.
 • Lipsa îngrijirii. Pietrișul se distinge prin fiabilitate și durabilitate. Nu trebuie să fie procesată, nu este frică de apă, schimbări de temperatură, dăunători. Poate ploaia, dar dacă se varsă ceva, este suficient să se amestece.
 • Reparații ușoare. Dacă se întâmplă ceva cu calea pietrișului - de exemplu, se rezolvă - este suficient să stropiți un pietriș nou, astfel încât acesta să înceapă să pară atât de bun ca în momentul așezării.
 • Instalare ușoară. Trebuie să fie așezate orice material, cum ar fi țiglă, pentru a arăta frumos. Pietriș suficient pentru a turna.
 • Quirkinessul formularelor. Cu ajutorul pietrișului puteți face o cale de orice formă.
 • rugozitate. Chiar dacă plouă, este greu să alunecă pe un drum de pietriș.

Cu ajutorul pietrișului puteți face o cale de orice formă.

Cu ajutorul pietrișului puteți face o cale de orice formă.

Dar pentru ei, desigur, dezavantajele sunt atașate:
 • monotonie. Pietrișul este în cea mai mare parte cea mai mare parte gri, iar aceasta este o culoare destul de plictisitoare. Va trebui să inventăm ceva pentru a face să pară mai interesant.
 • Inconvenientul mersului pe jos. Pietrișul este ascuțit.Dacă pasi pe ea desculț, sentimentul nu va fi plăcut - și în papucii de vară lumina poate fi, de asemenea, inconfortabil.
 • Dificultăți de procesare. Pietriș - material vrac. Dacă nu cultivați pământul sub el din semințe, prin izvor va crește iarba prin ea. Uneori, acest lucru poate face parte din design, dar mai adesea enervant și pare inadecvat.

Bordul
În loc de pietriș, puteți folosi piatră zdrobită, piatră naturală zdrobită, chiar și fragmente de cărămizi și deșeuri de asfalt - tot ce poate fi turnat pe pistă.
Pietriș în design peisagistic

Pietriș în design peisagistic

reveniți la meniul ↑

crustă

Material original și natural. Dacă vă înecați în țară cu lemn de foc, nu ar trebui să apară probleme pentru ao obține.

Avantajele sale sunt următoarele:
 • naturalețe. În adâncurile grădinii verzi, această cale va arăta plăcută.
 • Instalare și reparare ușoară. Vărsarea scoarței pe teren este ușoară, și turnarea unei noi, dacă se întâmplă ceva cu cea veche, este chiar mai ușoară.
 • Nu este nevoie să gătești pământul. Drenajul cortexului nu este necesar, permite trecerea umezelii. Și nu este nevoie să înlăturați buruienile de sub ea - blochează perfect creșterea lor.
 • Îmbogățirea solului. Arborele se putrezeste treptat, ceea ce face ca solul sa devina mai fertil - poate intr-un cuplu de ani veti putea planta o intreaga cale de flori care va va decora gradina.

Ieftine și frumoase - piese din coaja

Ieftine și frumoase - piese din coaja

Dar există și dezavantaje:
 • Durată scurtă de viață. Arborele se învârte din umiditate, este mâncat de dăunători. Un an mai târziu, când iarna trece și zăpada coboară, urmele din coajă vor trebui să fie întinse din nou.
 • Dificultate în găsirea scoarței potrivite. Nu ar trebui să fie prea mică, altfel va deveni rapid inutilizabilă, nu prea groasă, altfel va fi inconfortabil să meargă. Coaja de copaci rășinoase nu va funcționa - va fi în mod constant lipită de pantofi.

Bordul
Are sens să folosești coaja în adâncurile grădinii, unde oamenii merg rareori.
Alege materiale pentru a arata frumos.

Alege materiale pentru a arata frumos.

Va fi interesant:PREZENTARE GENERALĂ: Variante de grădină (245+ fotografii) - Cum se transformă într-o decorare reală? (lemn, metal, policarbonat)

reveniți la meniul ↑

Materiale naturale

Dacă vă place naturalețea, cu siguranță vă va plăcea una dintre aceste soluții.

reveniți la meniul ↑

iarbă

Se pare ciudat, dar nimeni nu te va împiedica să plantezi iarbă pe peluze. Are avantajele sale:

 • frumusețe. Dacă vă place stilurile etnice sau stilul ecologic, vă place și căile de iarbă verde luxuriantă. Ele arata frumos, neobisnuit, atrage ochiul.
 • ușura. Sub iarbă nu este nevoie de drenaj - chiar și baza. Este suficient doar să săpăm pământul, să săpăm paturile și să semănăm semințele în ea.
 • Răcoros și atmosferă. Iarba nu se incalzeste ca alte trasee, iar vara zona nu este la fel de fierbinte. În plus, produce oxigen suplimentar - chiar dacă nu este foarte vizibil pentru oameni, afectează încă.

Alegerea pieselor este foarte diversă

Alegerea pieselor este foarte diversă

De asemenea, sunt incluse:
 • Probleme cu grija. Dacă puteți uita pur și simplu de cele mai multe dintre căile de grădină, punându-le, atunci acest lucru nu va funcționa cu iarba. Trebuie să fie tăiată astfel încât să nu crească, trebuie să o udi pentru a nu bloca.
 • Durată scurtă de viață. Iarba trebuie să fie însămânțată din nou în fiecare an, deoarece este în cea mai mare parte de un an.

Bordul
Puteți cumpăra amestecuri speciale pentru peluze, și puteți cumpăra semințe de păpădie, îndoit, raigras sau bluegrass - ele sunt, de asemenea, minunat.
Luați în considerare subtilitățile de alegere și stil

Luați în considerare subtilitățile de alegere și stil

reveniți la meniul ↑

lemn

Materialul este frumos, nobil și ieftin, dacă nu aveți nevoie de soiuri scumpe sau dacă știți de unde să îl obțineți.

Avantajele sale sunt următoarele:
 • frumusețe. Chiar și pistele puțin întunecate rămân frumoase, ca să nu spunem nimic despre cele care au fost puse.
 • comoditate. E frumos să te plimbi pe un copac, pe desculț, pe pantofi.

Dezavantajele sunt totuși mai mari:

 • Dificultăți de procesare. Pentru ca un copac să servească o perioadă lungă de timp, el trebuie să fie pre-tratat cu compuși de la dăunători, umiditate și schimbări de temperatură. Și repetați această procedură în fiecare an.
 • Fragilitatea relativă. Chiar și cu tratamente regulate, pasarele din lemn nu durează mai mult de zece ani - contactul constant cu solul nu le aduce beneficii.
 • Complexitatea serviciilor de îngrijire. Pentru a face copacul să arate bine, trebuie să îl spălați din când în când.

Nu uitați să folosiți nisipul ca pernă

Nu uitați să folosiți nisipul ca pernă

Sub copac, nu este nevoie să efectuați tratamente împotriva buruienilor, dar trebuie să vă gândiți la drenaj și fie să lăsați goluri, fie să faceți o ieșire specială de apă.

Puteți pune un copac pe teren în moduri diferite - efectul va varia.

Există:
 • Spila. Poate că cea mai simplă soluție este că, dacă utilizați lemn de foc sau dacă ați avut mult timp să tăiați ceva pe parcelă, atunci este suficient doar să tăiați cinci centimetri din trunchiul matrițelor rotunde. Apoi sunt așezate pe o pernă de nisip și arătau ca o țiglă din lemn rotund - în felul său interesant, original.
 • moare. Aproximativ la fel, dar nu trebuie să tăiați trunchiul, ci plăcile, pentru a obține dreptunghiuri de aceeași dimensiune. Ele pot fi folosite în locul plăcilor, dându-le din modele geometrice. Pare curios din cauza faptului că nimeni nu o va repeta pe celălalt - toți vor avea o culoare unică, vene unice.
 • placi. O soluție simplă, dar frumoasă. Plăcile sunt pur și simplu așezate în cale și unicul ei dezavantaj este acela că ele pot fi drepte sau curbe sub unghiuri geometrice stricte.

Se poate face cu ușurință de unul singur

Se poate face cu ușurință de unul singur

Bordul
Dacă aveți acces la un copac ieftin - astfel de trasee vă vor potrivi. Dar să-și cheltuiască bani pentru ei nu merită în mod deosebit, au mai multe minusuri decât plusuri.
reveniți la meniul ↑

piatră

Această piatră, care se poate găsi pe tot cuprinsul țării în cantități imense. Desigur, nu veți avea o plăcere frumoasă din ea, dar și fragmentele ar putea arăta foarte bine.

Căi de materiale naturale

Căi de materiale naturale

Avantajele sale sunt următoarele:
 • Fiabilitate absolută. Piatra nu se teme de apă, vânt, insecte, rozătoare, schimbări de temperatură, daune mecanice - în general, nu se teme de nimic și poate sta de-a lungul secolelor.
 • frumusețe. Piatra este frumoasă în felul ei propriu - de o frumusețe strictă, cu un nivel scăzut de cheie. Este potrivit pentru iubitorii de minimalism, de filozofie budistă și de oameni care nu urmăresc capcanele.
 • Cameră pentru fantezie. Bucăți de piatră de formă arbitrară pot fi dificil de descompus, astfel încât să arate bine. Cu cât este mai mare plăcerea atunci când rezultatul este obținut.
 • Lipsa îngrijirii. Piatra spală ploaia și soarele se usucă. Și dacă vărsați ceva pe ea, puteți folosi întotdeauna chimie agresivă.

Piatra nu se teme de vant, ploaie sau soare

Piatra nu se teme de vant, ploaie sau soare

Minusurile pietrei nu sunt prea multe:
 • greutate. Chiar și sub fragmente, va trebui să puneți un strat decent de material auxiliar, altfel calea va merge pur și simplu la sol foarte repede.
 • textură. Dacă alegeți o piatră netedă, atunci în ploaie va fi alunecoasă.
 • monotonie. Culorile pietrei sunt camuflate, plus nu sunt foarte multe dintre ele. Dacă vă plac culorile luminoase, atunci găsirea unui lucru potrivit între ele poate fi dificilă.

Bordul
Potecile de piatră sunt bune acolo unde sunt multe, și uneori chiar merg.
Culoarea pietrei este în cea mai mare parte înfundată.

Culoarea pietrei este în cea mai mare parte înfundată.

Materialele naturale arată bine în toate stilurile - deși în apropierea casei ultra-moderne, în stilul high-tech, de exemplu, nu au nimic de făcut.

Va fi interesant:REVIEW: Decoratiuni de flori si paturi de flori - 210+ (Foto) Designuri originale si frumoase

reveniți la meniul ↑

Materiale artificiale

Dacă materialele naturale sunt bune pentru că sunt naturale și cum arată, materialele artificiale au și alte avantaje.

reveniți la meniul ↑

beton

El are aceasta:

 • preț. Printre materialele ieftine, este aproape cea mai ieftină.
 • ușura. Betonul este discret și poate fi complet pierdut în grădină.
 • încredere. Nu se teme de umiditate, schimbări de temperatură, insecte. Nu se sparge dacă lăsați ceva greu pe ea sau încercați să-l transportați.

Betonul arată discret și ușor.

Betonul arată discret și ușor.

Dezavantajele sale sunt legate în principal de procesul de turnare:
 • Dificultate de producție. Vărsarea drumului beton pentru o persoană care nu a făcut niciodată acest lucru va fi dificilă de la primul - la urma urmei, trebuie să pregătiți fundația, să faceți bordură, să o amestecați corect
 • Dificultatea reparării. Dacă cimentul se fisură, va trebui să fie înlocuit în întregime.
 • Vedere uluitoare. Betonul este în cea mai mare parte gri, îl puteți diversifica numai dacă folosiți materiale suplimentare pentru decorare.

Bordul
Este logic să umpleți căile cu beton în acele cazuri, dacă estetica nu te deranjează, dar dacă poți conduce un tractor de-a lungul pistei este destul.
Beton greu de reparat

Beton greu de reparat

reveniți la meniul ↑

plastic

Plăcile din plastic se eliberează mult timp și practic nu costă nimic. Fă-o de clorură de polivinil, dau diferite forme.

Avantajele sale sunt următoarele:
 • diversitate. Plăcuțele din plastic se întâmplă în diferite flori, textura diferite. Puteți alege din ea fără sfârșit.
 • Instalare ușoară. Procesul de stabilire a unei căi de țiglă din plastic este similar cu procesul de așezare a mozaicurilor. Se plasează un element, altul se lipeste de el și așa mai departe până când se termină întreaga cale.
 • textură. Tigla din plastic este făcută special astfel încât, chiar și atunci când plouă, nu poate aluneca pe ea.
 • drenaj. Ca o regulă, în țiglă face găuri speciale pentru a scurge apa.

Tigla din plastic pentru piste

Tigla din plastic pentru piste

Plasticul nu se teme de umezeală, schimbările de temperatură, nu suferă de insecte. Nu este necesar să-l îngrijești mai ales, este suficient să se scurgă cu apă dintr-un furtun.

Dar el are, de asemenea, defecte:
 • ușura. Tigla din plastic se uită la prețul său și nu la fiecare cabană se va dovedi a se potrivi în conceptul general.
 • Durată scurtă de viață. În ciuda faptului că plasticul nu se teme de nimic, în timp se poartă și devine inutil. E nevoie de aproximativ cinci ani.
 • Pierderea culorii. Dacă calea este localizată la soare, în timp va dispărea și va deveni decolorată.

Imitând material plastic din lemn

Imitând material plastic din lemn

Va fi interesant:REVISTA: Un catalog de flori pentru a da (240 + Fotografii cu nume): Toate regulile pentru crearea de frumusete incredibila

reveniți la meniul ↑

Materiale utile

În plus față de materialele care trebuie achiziționate, deși ieftin sau pentru a obține prin cunoștințe, există, de asemenea, materiale pe care probabil că le aveți deja în fermă.

reveniți la meniul ↑

autobuz

Dacă aveți o mașină, atunci ar trebui să fie o mulțime de anvelope uzate. Prin urmare, ele pot fi aplicate în mod util.

Avantajele acestei soluții sunt următoarele:
 • economie. A da o viață secundă unui lucru deja servit este întotdeauna o plăcere.
 • textură. Cauciuc dur la atingere, nu alunecă chiar și în ploaie.
 • încredere. Cauciuc uzura pentru o lungă perioadă de timp - ea nu se teme de umiditate, scade temperatura, dăunători.
 • Reparație simplă. Dacă o parte din traseu nu reușește, poate fi ușor înlocuită.

Pavaj de piatră în grădină

Pavaj de piatră în grădină

Are, desigur, dezavantaje:
 • Dificultăți cu stilul. Pentru a pune anvelopele, trebuie să faceți o bază pentru ele, să furnizați drenaj, să tăiați manual fiecare anvelopă ... Va dura ceva timp.
 • Vedere uluitoare. Toate anvelopele sunt negre, culoarea nu se întâmplă. Prin urmare, căile din grădină vor fi negre, care nu sunt deosebit de interesante sau frumoase.

Este foarte ușor să faci o pistă de anvelope - anvelopele sunt tăiate astfel încât să facă panglici lungi. Apoi, sunt niște plăci și panglici care le sunt atașate - de la o placă transversală la alta. După aceea, întreaga structură este așezată pe fundația de nisip pregătită.

Bordul
Are sens să faci o pistă de anvelope numai dacă tu sau cineva din rude apropiate ai o mașină. În caz contrar, pentru a obține noi anvelope de înlocuire, pot apărea probleme.
reveniți la meniul ↑

Sticle de plastic

Dacă sunteți obișnuiți să beți limonadă sau apă minerală, sticlele nu pot fi aruncate, ci adaptate ca material pentru pistă. Avantajele sunt următoarele:

 • încredere. Plasticul, din care sunt făcute sticlele, nu se teme de nimic. El poate doar să se aplece puțin peste anii de funcționare, dar cu siguranță nu putrezesc.
 • durabilitate. O descompunere a sticlei de plastic durează câteva decenii. Acest lucru este dăunător pentru natură, dar pentru o persoană care a decis să facă o cale din sticle pentru sine, este utilă - acestea vor servi de foarte mult timp.
 • Efectul de masaj. Plimbarea pe fundul proeminent al sticlelor este utilă pentru prevenirea suprafeței plate.
 • Repararea și întreținerea ușoară. Dacă una dintre sticle devine foarte ruinată, ea poate fi înlocuită. Și nu trebuie să le spălați decât dacă ați aruncat ceva murdar.

Un pic de fantezie și a obține o opțiune interesantă.

Un pic de fantezie și a obține o opțiune interesantă.

Și, în consecință, dezavantajele:
 • Punerea complexității. Fiecare sticlă trebuie să fie umplută cu nisip și moloz, fiecare trebuie să fie îngropat manual - acest lucru necesită timp și efort.
 • Vedere uluitoare. Sticlele arata bine pe pretul lor - adica ieftine. Pentru a le oferi o vedere frumoasă, va trebui să încercați.

Tehnologia de realizare a pistei pentru sticle este foarte simplă.

Nisipul și piatra sfărâmată sunt turnate în fiecare flacon pentru greutate. Apoi, sticlele se sapa in pamantul unde va fi calea, de jos in sus, la o distanta scurta unul de celalalt. De sus, toate acestea se toarnă fie cu nisip, fie se toarnă cu beton pentru a forma o suprafață relativ netedă.
Mini piese - frumoase și creative

Mini piese - frumoase și creative

Bordul
Pentru a oferi sticlelor un aspect mai interesant, le puteți umple cu nisip colorat.
Capace de sticlă a treia. Acestea au următoarele avantaje:
 • încredere. Ca orice plastic, nu suferă de apă, căldură, frig sau dăunători.
 • durabilitate. Ca sticlele de plastic se descompun peste zeci de ani.
 • strălucire. Cu ajutorul capacelor puteți să vă expuneți imagini sau modele care vor arăta interesante și originale.

Opțiunea de acoperire din plastic

Opțiunea de acoperire din plastic

Există, de asemenea, dezavantaje:
 • Punerea complexității. Va trebui să depuneți eforturi pentru a pune cel puțin ceva din capace - acest proces este ca și cum ați ridica un mozaic și poate dura câteva zile sau chiar săptămâni.
 • Dificultate de pregătire. Este necesar nu numai să se pregătească baza de nisip, ci și să se pună beton pe care să se introducă capacele. Mai mult decât atât, acest lucru ar trebui să se facă în mod consecvent, treptat, dar mai mult de cincizeci de centimetri ar trebui să fie turnat la un moment dat, în caz contrar betonul se va usca înainte de a avea timp pentru a stabili ceva.

Această metodă de stabilire este destul de dificilă.

Această metodă de stabilire este destul de dificilă.

Bordul
Sub capacele din plastic este bine să identificați o singură cale, de-a lungul căreia puțini oameni merg și de unde este posibil să nu se grăbească. Apoi, stabilirea va fi un proces creativ și relaxare, deloc ca într-o grabă.

Va fi interesant:PREZENTARE GENERALĂ: Trasee în țară din plăci de trotuar - Proiectați o curte frumoasă (120+ Fotografii)

reveniți la meniul ↑

nuanțe

În plus față de materiale, merită, de asemenea, să menționăm regulile prin care căile sunt în general stabilite:

 • comoditate. Calea ar trebui să fie confortabilă pentru a merge și acest lucru este mult mai important decât cum arată din lateral. Prin urmare, cel mai bun mod de a determina unde ar trebui să fie este de a permite locuitorilor site-ului să trampleze pistele de pe acesta, apoi să le umple sau să le varsă.
 • sinuozitate. Căile nu ar trebui să fie drepte - dacă, desigur, nu doriți să faceți ceva de genul unui parc englezesc. Ei trebuie să fantezii. Deci, arata mult mai frumos.
 • lățime. Nu ar trebui să fie mai puțin de șaptezeci de centimetri, în caz contrar chiar și doi oameni nu vor putea să se disperseze pe calea și, bineînțeles, nimic nu va trece prin ea.
 • Locație. Căile ar trebui să fie situate la cel puțin 1,5 metri de cei mai apropiați copaci - sau ramurile ar trebui să fie bine legate, astfel încât să fie convenabil să treacă sub ele.
 • borduri. Nu este deloc obligatoriu - căile de pe iarbă sau din lemn pot face fără ele. Dar pentru materialele în vrac sunt necesare. Altfel, tot pietrișul sau toată coaja se vor răspândi rapid în jurul grădinii.
 • ouătoare. Este mai bine să pui urme în toamnă, cu puțin înainte de debutul ploilor. Un astfel de moment ciudat se datorează faptului că pe parcursul iernii calea se va micșora și va fi mai potrivită pentru mersul pe jos. Dar această regulă nu se aplică scoarței și iarbă.
 • textură. Dacă există persoane vârstnice care trăiesc pe teren, trebuie să acordați o atenție deosebită texturii pieselor. Nu ar trebui să li se permită să alunece.

DIY grădină mozaic

DIY grădină mozaic

Piesele pentru un cost mic pot arăta grozav - principalul lucru este să abordați creativ sarcina, cum să gândiți un plan înainte de a ajunge la afaceri și să nu uitați de acuratețe.

Nu lucrați în ploaie, nu uitați de etapele importante ale muncii, nu aruncați totul la jumătatea drumului. Și - bucurați-vă de acest proces. Acesta este probabil cel mai important lucru.

reveniți la meniul ↑

VIDEO: Cum de a face o cale de grădină, în timp ce foarte buget?

Cărți de grădină

Opțiuni cu costuri reduse

reveniți la meniul ↑

GALERIE FOTO (mai mult de 180 de fotografii)

9 Scorul total
Poteci de grădină, care este plăcut să meargă

Poți să faci cu ușurință și în mod rentabil potecile de grădină cu mâinile lor. Varietatea materialelor cu costuri reduse este uriașă: de la pietriș la capacele din plastic. Alegeți tipul care vă va satisface ochiul. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Relevanța informațiilor
9.5
Disponibilitatea aplicației
8.5
Dezvăluirea temei
9
Fiabilitatea informațiilor
9
goodies
 • puteți să vă prezentați și să încorporați ceva cu adevărat originar - chiar dacă este o cale a capacului, prevăzută sub forma unui model complicat;
 • puteți salva în ordine - mai ales dacă utilizați ajutorul prietenilor sau aplicați sticle vechi prafuite vechi cu anvelope;
 • Vă puteți bucura de procesul de lucru cu mâinile - pentru majoritatea oamenilor care lucrează în birou, această posibilitate este o raritate care poate servi ca o odihnă excelentă din viața de zi cu zi.
contra
 • trebuie să petreceți timp, energie și, probabil, bani - cu excepția cazului în care, desigur, nu aveți prieteni potriviți;
 • căile low-cost nu arată la fel de elegante ca scumpe și nu se pot potrivi peste tot;
 • faceți ceva cu propriile mâini - o ocupație care este departe de a fi potrivită pentru toată lumea.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen