Care este cel mai bun wallpaper pentru a lipi baia? Lichid, vinil, spalare, rezistenta la umiditate - alegeti cele mai practice (115+ fotografii)

Baie - cameră cu microclimat proprie, umiditate ridicată, schimbări grave de temperatură. Prin urmare, atunci când se gândește la proiectarea unei băi, preferința este adesea acordată plăcilor ceramice, gresiei din porțelan și panourilor din plastic. Dar magazinele de profil oferă imagini de fundal pentru băi, care nu sunt inferioare în ceea ce privește indicatorii de lucru de bază și tehnici pentru a tigla.

Conținutul:

Poză lichidă - cea mai bună alternativă la țiglă

Pentru camerele cu umiditate ridicată, tapetul lichid este o decizie originală și justificată. Acestea se caracterizează prin rezistența la umiditate, abilitatea de a absorbi vaporii de apă și detergența ridicată. Dacă unul dintre site-uri în timpul operației va fi deteriorat, poate fi actualizat în 10-20 de minute.

Imaginile de fundal din baie arată frumos

Imaginile de fundal din baie arată frumos

Acesta este un material de finisaj de înaltă calitate pentru oricine este interesat de decorarea interesantă a băii, prezentând abilități creative și gândire inovatoare, fără a utiliza o căptușeală standard. Tapetul lichid poate fi descris în două epitete - originalitate și exclusivitate.

Pentru a traduce ideile dvs. de design, trebuie să cumpărați praf într-un magazin de fier și să-l diluați conform instrucțiunilor înainte de utilizare. Puteți utiliza diferite culori, astfel încât să puteți combina nuanțele (aproximativ la fel ca atunci când utilizați acuarele).

Este minunat dacă poți desena - cu ajutorul tapetului și a culorilor lichide poți crea desene plin de viață pe pereții camerei poze. Materialul este un tip adecvat de decor pentru realizarea talentului creativ.

Poză lichidă - cea mai bună alternativă la țiglă

Poză lichidă - cea mai bună alternativă la țiglă

reveniți la meniul ↑

Utilizări decorative

Un avantaj important al materialului este varietatea de opțiuni de decor oferite în magazine. Când folosești tapetul standard, doar o opțiune este să rămâi pe ceea ce ai cumpărat. În cazul unui material lichid, variațiile sunt nesfârșite. Trebuie să determinați culoarea primară sau mai multe nuanțe, precum și să decideți cum să aplicați un nou material de finisare.

Cele mai populare soluții de design sunt:

 • Simplu și supărat: folosim doar o singură nuanță pentru a decora baia. Varianta este interesantă deoarece, în cazurile în care culoarea se plictisește, puteți adăuga culori luminoase în câteva ore utilizând un nou amestec, mozaicAutocolant.
 • Univers: cumpărăm o compoziție uscată, creează un material de finisare cu diferite nuanțe folosind scheme de culori. În consecință, interiorul băii are un aspect original. Domeniul larg de imaginație - faceți ceea ce doriți!

Un avantaj important al materialului este varietatea opțiunilor decorului.

Un avantaj important al materialului este varietatea opțiunilor decorului.

 • Diverse: tapetul lichid poate fi aplicat în diverse moduri. Luăm o rolă sau orice altă unealtă potrivită și răspândim materialele decorative pe perete cu dungi, ornamente, modele - indiferent ce vă place! Pentru a forma un model complex, se recomandă să se deseneze mai întâi contururile figurilor viitoare pe pereți și apoi să se picteze cu compoziția. Dacă nu puteți face contururi clare - nu vă faceți griji, deoarece înainte de uscarea finală a finisajului puteți spăla cu apă, corectând toate inexactitățile.
 • Neobișnuit: puteți utiliza rolele de relief și structurale, creând cu ajutorul tapetului lichid un decor unic sau efect stuc. Pentru a face acest lucru, aplicați două straturi: subțire și groasă (role de relief).

reveniți la meniul ↑

Producători de tapeturi lichide

Baia este o cameră specifică, astfel încât materialele de finisare pentru aceasta trebuie să fie alese corect. Liderul pieței globale pentru producția de tapet lichid este o companie Senideco. Compania produce produse care respectă standardele și normele internaționale.

Puteți utiliza diferite culori

Puteți utiliza diferite culori

Dacă doriți să adăugați un "zest" interiorului, atunci atenția trebuie acordată producătorului francez, Cotex. Compania produce un strat de finisare în care puteți adăuga sclipici, incluziuni diverse de cereale, care conferă textura finisajului. În unele cazuri, cristale Swarovski sunt adăugate la soluție.

Cel mai important producător rus este Stenol. Produsele companiei sunt ieftine, de înaltă calitate (diferite culori sunt bine combinate cu ea). Optim pentru băi, cabane, case de țară, cabane.

Bordul
Atunci când alegeți un material, dacă finanțele permit acest lucru, nu este necesar să cumpărați cel mai ieftin și simplu tapet lichid (mai ales dacă baia foloseste instalații sanitare de înaltă calitate și decor frumos). Componentele de calitate slabă nu vor dura mult timp (de obicei acestea sunt suficiente doar pentru câțiva ani). Ele pot conține substanțe nocive.
Acordați atenție calității materialului.

Acordați atenție calității materialului.

 

Indiferent de producător, țara de fabricație, costul de producție, înainte de a cumpăra este necesar să se studieze ambalajul. Ar trebui să te uiți prin ea, găsind linia pe care materialul de finisare utilizat este potrivit pentru utilizare în încăperi cu umiditate ridicată.

reveniți la meniul ↑

Tapet și țiglă

Realizarea unei băi cu tapet și gresie este o soluție inteligentă care vă permite să creați un interior interesant și original. Decizia este relevantă în special dacă camera nu este mică (în apartamente mici o varietate de finisaje vor arăta urât, variat).

Următoarele tipuri de imagini de fundal sunt optime pentru utilizarea în camere cu umiditate ridicată:

 • vinil;
 • lichid;
 • tapet de sticlă;
 • toate tipurile de materiale lavabile (de exemplu, acoperite cu metal, acrilice).

Imprimați produse cu păsări

Imprimați produse cu păsări

țiglă și tapet - separând în mod optim baia în zone separate. De exemplu, pot fi așezate plăci zonăcare va fi cel mai greu de îmbibat (podeaua, pereții din apropierea dușului, baie, coajă). Tapetul este recomandat să lipici în cazul în care prosop uscător, intrarea în cameră, toaletă sunt situate dulapuri, haină pentru haine pentru prosoape, mașină de spălat.

Bordul
Nu uitați de combinația de culori.

De exemplu bej plăcile vor arăta bine numai cu negru sau alb tapet, pânze cu un model. Trebuie să acordați atenție joncțiunii celor două materiale, deoarece în cazul unor neregularități sau curburi, acesta este cel care va prinde ochiul, nu frumusețea designului.

În verde

În verde

 

reveniți la meniul ↑

Opțiuni de așezare a dalelor

Poți să faci faianta folosind o varietate de tehnici - totul depinde de ideile tale, de designul conceput, de dimensiunea produselor de tigla. Opțiunile de montare populare sunt:

 • Tehnica tradițională. Oferă așezarea plăcilor în rânduri uniforme cu formarea unei singure grătare (indiferent de mărimea produselor).
 • Cu offset. Așezarea este efectuată oblic cu o decalare laterală cu fiecare produs ulterior.
 • diagonal. În acest caz, instalarea este efectuată din unghiul suprafeței peretelui sau a podelei. O soluție bună pentru utilizare este o placă pătrată de dimensiuni mici.

Experții observă că există mai mult de 40 de opțiuni diferite pentru așezarea plăcilor. Pentru a crea un design unic, interesant în baie, este recomandat să explorați diferite soluții. Nu este recomandat să combinați în mod independent plăci de diferite nuanțe și dimensiuni (în acest caz este mai bine să solicitați ajutor de la proiectant).

Culoarea albastră a produsului în combinație cu albul

Culoarea albastră a produsului în combinație cu albul

Una dintre soluțiile pentru combinarea nuanțelor de faianță este de a lua o placă alb-negru (sau produse de alte nuante contrastante). În acest caz, va fi posibil să selectați cu ușurință imaginea de fundal care se potrivește cu culoarea (de exemplu, cârpele bej se potrivesc perfect).

Pentru a crea un decor bucătării și băile folosesc adesea plăci tradiționale, care sunt reprezentate de produse mici pătrate. În funcție de design și dimensiunea camerei, plăcile pot fi mici (nu mai mari de 10 cm) sau mai mari.

reveniți la meniul ↑

Decorarea pereților

Este dificil să combinați plăcile ceramice și imaginile de fundal într-o singură cameră, așa cum se poate părea la prima vedere. Cu o baie mică, nu este recomandat să faceți o finisare strălucitoare. Dacă doriți să faceți ceva atractiv, puteți picta un perete (de exemplu, în cazul în care băile sunt) într-o culoare strălucitoare.

Un mod clasic de modă

Un mod clasic de modă

Dacă un perete este luminos și prins, atunci țiglele și alte pânze ar trebui să fie făcute în nuanțe extrem de calme și simple. Acest lucru va face ca camera să arate armonioasă și frumoasă. De exemplu albastru sau ornamentul albastru strălucitor al unui perete va fi perfect combinat cu tonurile de pat ale altor materiale de finisare.

Una dintre metodele cele mai comune în cazul utilizării plăcilor și a imaginilor de fundal într-o cameră este crearea unei linii verticale sau orizontale. Se formează folosind dale de culoare diferită (acestea trebuie să fie de dimensiuni mici). O astfel de soluție va permite decorarea interiorului (folosind o linie verticală, puteți împărți bine spațiul în zone).

Este posibil să decorați și să decorați neobișnuit baia prin alternarea plăcilor într-un model de șah. Nu este necesar să alegeți produse alb-negru - orice tip de plăci, ale căror culori sunt bine combinate. De exemplu, acestea pot fi următoarele combinații: roșuverde, albastru-portocaliu, galbenmaro.
Combinația de tapet simplu și imprimat

Combinația de tapet simplu și imprimat

reveniți la meniul ↑

Wallpaper de vinil

Pentru decorarea băncilor și bucătăriilor, tapetul de vinil este utilizat în multe țări din întreaga lume. Ele sunt prezentate sub formă de pânze cu două straturi. Magazinele vând picturi cu diferite modele și ornamente color:

 • Monofonic (roșu, alb, gri, albastru, galben etc.).
 • In banda.
 • Multi-tone.
 • Cu o imagine.
 • Embossed cu un model.

Produsele vinilice sunt utilizate în multe țări ale lumii.

Produsele vinilice sunt utilizate în multe țări ale lumii.

Pentru camere cu umiditate ridicată, ar trebui să alegeți tapet de vinil etichetat "vinil bucătărie". Acestea sunt lenjerii special lavabili care au fost creați pentru a fi folosiți în bucătării și băi. Modelele sunt create pe baza vinilului cauciucat, care este rezistent la umiditate, poluare.

Adesea, "vinilul de bucătărie" este folosit în băi, în locul sau în combinație cu plăci ceramice. Materialul are o grosime relativ mare (în comparație cu alte tipuri de pânze), astfel că va arăta grosolan exterior în cameră. Prin urmare, se recomandă diversificarea soluțiilor adecvate de decorare.

Potrivit pentru medii cu umiditate ridicată

Potrivit pentru medii cu umiditate ridicată

Ce tipuri de tapet de vinil sunt potrivite pentru o baie?

Stratul superior din acest tip de panza poate fi diferit. Aceasta determină aspectul stratului de acoperire, absorbția fonică, grosimea materialului. Se obișnuiește să se facă distincția între mai multe tipuri:

 • neted. Relief modele de înaltă rezistență, se spală perfect. Decorate cu cărămidă, piatră și alte materiale populare.
 • solid. Rezistent la diferite pânze de efecte negative cu o structură densă. De asemenea, imită materiale de finisare și materiale de construcție cunoscute. Puteți alege o opțiune pentru un design existent în baie.
 • mătase. Stofa cu o textura frumoasa, care aminteste de tesatura de matase. Astfel de hârtie de perete de vinil pe o tehnologie de tipărire de ecran.
 • Spumă de vinil spumă. Prezența stratului de spumă permite picturilor să "respire". Modelele au un relief, o imagine clară, astfel încât acestea sunt potrivite pentru decorarea băncilor și a bucătăriilor (mai ales dacă pe pereți există mici neregularități).

Modelele sunt create pe baza vinilului cauciucat.

Modelele sunt create pe baza vinilului cauciucat.

Pentru idei, pentru camere cu umiditate ridicată, puteți alege orice tip de tapet de vinil, bazat numai pe preferințele în aparență. Aceste pânze sunt perfect combinate cu plăci ceramice și alte materiale de finisare.

reveniți la meniul ↑

Metode de imprimare

La alegerea picturilor, se recomandă să se acorde atenție tehnologiei care a fost utilizată pentru a tipări modelul sau modelul pe material. Producătorii folosesc diferite metode de imprimare pentru aplicarea imaginilor pe vinil. Cele mai populare sunt:

 • Imprimare netedă. Este folosit dacă aveți nevoie să aplicați pe panza o singură culoare sau modele simple. Astfel de modele sunt simple, pot avea imagini simple și desene tradiționale, care sunt reprezentate de modele, figuri, ornamente.
 • Imprimarea fotografiilor. Tablourile pe care este aplicată imaginea prin imprimarea fotografiilor au un aspect minunat. Imaginea aplicată are detalii fine, înaltă definiție, nuanțe bogate și luminoase. Acesta a fost popular înainte, dar acum această soluție este rar folosit în băi și bucătării.

 • Imprimare UV. Vinilul este obținut cu imagini strălucitoare, clare, ușor strălucitoare ale desenelor care au efectul volumului. Dacă lumina strălucitoare atinge suprafața, atunci pânzele vor străluci. O opțiune excelentă pentru băi și băi.
 • Tehnologie de imprimare stereoscopică. Una dintre cele mai moderne și mai interesante metode de imprimare, a căror utilizare vă permite să obțineți un efect 3D. Imaginea poate fi unică, ocupând întregul perete sau panoramică. Întreprinderile mari la comandă pot face modele care vor străluci în întuneric (datorită LED-urilor încorporate).

reveniți la meniul ↑

Crearea accentelor

Tapeturile de vinil sunt excelente pentru a evidenția zona principală din baie. Pentru aceasta, recomandăm utilizarea picturilor care au o nuanță de contrast. De exemplu, dacă podeaua și pereții din cameră sunt (parțial) căptușite cu gresie albă, una dintre opțiuni este să creați un accent cu imagini de fundal din vinil roșu.

Bright opțiune de design cameră

Bright opțiune de design cameră

Puteți lipi două pereți cu tapet luminos și luminos, continuând compoziția plafon. La intrarea în cameră, această compoziție va fi imediat evidentă. Ar trebui să fie făcut, luând în considerare stilul existent al interiorului și gama de culori realizată.

O soluție bună pentru crearea unui accent este o combinație de tapet de vinil cu un alt tip de tapet. Este recomandată perete mural pentru a lipi pe întregul perete. În acest caz, este necesar să se se asigure că gama de culori a compoziției globale corespunde celorlalte materiale de finisare utilizate.
reveniți la meniul ↑

Materiale de tapet spălabile

Material de tapet spălat special creat pentru utilizare în camere cu umiditate ridicată. Prin urmare, acestea reprezintă o soluție potrivită pentru bucătării, băi, băi, unde problema umidității ridicate este deosebit de acută. Astfel de cârpe pot fi combinate cu finisaje de ipsos, materiale din tigla.

În alb și negru

În alb și negru

Când combinați principalul lucru este să combinați corect nuanțele și textura diferitelor materiale de finisare. De exemplu, dacă este selectată tapetul de spălare cu volum reliefat, atunci țigla trebuie să fie adecvată.Combinările de culori sunt la fel de importante, indiferent de tipurile de finisaje combinate.

În cazul utilizării tapetului lavabil în bai, experții fac următoarele recomandări:

 • Pânzele ar trebui combinate cu stilul general. O bună opțiune aproximativă - o combinație de nuanțe albastre și verzi, care în baie pot crea efectul purității și armoniei.
 • În cazul în care camera are o dimensiune mică, se recomandă abandonarea utilizării de pânze de nuanțe de albastru, roșu, negru.
 • Culorile corpului și a corpului vor fi o soluție bună pentru implementarea în interiorul unei băi în stil clasic. Atunci când alegeți stilul din Provence, puteți folosi tapetul lavabil cu o imprimare florală în miniatură sau dungi verticale.
 • Dacă baia are dimensiuni medii și mari, atunci tablourile portocalii și galbene vor fi tipul potrivit de finisare. Ele pot aduce mai multă lumină și energie în cameră.

Solutie potrivita pentru solutiile lavabile pentru bucatarii, bai, toalete

Solutie potrivita pentru solutiile lavabile pentru bucatarii, bai, toalete

Atunci când alegeți imagini de fundal 3D lavabile, se recomandă ca pânza să acopere întregul perete. Imaginea nu trebuie să interfereze cu țevile, rafturile și alte articole sanitare și decorative. Dacă baia este mică, atunci imaginea poate fi reprezentată de o mică imagine luminată.

reveniți la meniul ↑

Cum de a transforma o cameră?

Magazinele oferă o selecție largă de tapet lavabil, care pot fi prezentate în diferite nuanțe și texturi. Prin urmare, cu ajutorul lor, puteți crea un interior diferit în baie și în orice altă cameră. Posibilitățile de implementare a ideilor în domeniul designului sunt aproape nesfârșite.

Există o mare selecție de tapet lavabil.

Există o mare selecție de tapet lavabil.

În cazul în care baia are o dimensiune relativ mică, atunci puteți folosi panza luminată cu un model mic. Acest lucru va extinde vizual spațiul, face baie mai confortabil. Poate fi folosit în băi mari în combinație cu alte materiale de finisare.

Puteți crea un accent pe tapetul lavabil, dacă nu doriți să lipiți întreaga cameră cu astfel de pânze. Această opțiune este utilizată în cazul în care a fost achiziționat un tapet scump, cu care puteți evidenția un perete. Suprafețele rămase pot fi monofonice.

În cazul în care baia are mobilier simplu și instalații sanitare, există o baie regulată sau sală de dușuri în cabină puteți risca. Pentru a face acest lucru, mulți designeri de origine cumpără o cârpă lavabilă cu un model bogat și luminos. Acest lucru vă permite să creați un design îndrăzneț, original, atrăgător, care adesea arată avantajos.

Stilul retro

Stilul retro

Varietatea din baie (mai ales dacă este mică) este de obicei superfluă. Este necesar să evitați picturile care au nuanțe contrastante, modele bogate, dacă doriți să păstrați un interior curat, simplu și calm. O opțiune bună pentru un design "liniștit" - utilizarea stilului. Provence.

reveniți la meniul ↑

Abordare creativă

Punerea în aplicare a ideilor îndrăznețe și a ideilor originale reprezintă o parte importantă a procesului de creare a unui design bun în baia cu tapeturi lavabile. Designerii moderni sfătuiesc în acest caz să se gândească la cameră ca o cutie în care elemente decorative, sanitare frumoase și decorațiuni pot transforma baia în.

O mare opțiune de design baie

O mare opțiune de design baie

Ce altceva ar trebui să-i dau atenție?

 • Pentru băi, realizate într-un design modern, deseori picturi adecvate cu modele.Dacă desenul se repetă mai des decât la fiecare 30 cm, acest lucru vă va ajuta să vedeți, chiar și pe pereții mici ai băii miniatură, mai multe repetări ale motivului principal.
 • Nu uitați de lumină. Băile nu au de obicei surse de lumină naturală, deci trebuie să utilizați trucuri. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra în magazin tapet refractabil lavabil, care, atunci când se utilizează va crește reflexia de lumină de la oglinzi.
 • Pastrarea tavanului. Oaspeții casei dvs. vor fi surprinși în mod clar dacă plafonul este acoperit cu tapet. Această tendință de tendință atrage acum mulți designeri celebri.

Atmosferă de vară în baie

Atmosferă de vară în baie

reveniți la meniul ↑

Imagine de fundal rezistent la umiditate

Imaginile de fundal cu proprietăți rezistente la umiditate sunt solicitate și populare în segmentul materialelor de finisare pentru bucătării și băi. Aceste picturi de azi sunt disponibile în diferite modele:

 • Floral imprimate.
 • Modele monocrom.
 • In banda.
 • În cușcă.
 • Cu motive etnice.
 • Cu abstractizare, cu forme geometrice.

Imaginile de fundal de acest tip sunt potrivite pentru a le lipi pe întreaga cameră. Dar vă recomandăm să folosiți combinații de materiale diferite. Acest lucru va crea un design de cameră de înaltă calitate, precum și prelungirea duratei de viață a finisajului.

În culori strălucitoare

În culori strălucitoare

Combinarea a două sau mai multe materiale este recomandată numai dacă suprafața camerei este mai mare de 5-6 metri pătrați. Pentru băi mici, ar trebui să alegeți soluții simple de proiectare fără o combinație de finisaje și cu o schemă de culori simplă.
reveniți la meniul ↑

Unde pot sta?

Atunci când creați un design de baie este necesar să se țină seama de caracterul practic al utilizării țesăturilor rezistente la apă. Există mai multe domenii principale:

 • Prima secțiune este suprafața peretelui deasupra băii, în interiorul cabinei de duș, deasupra chiuvetei. Aceste zone sunt cele mai sensibile la expunerea directă la apă, astfel încât acestea nu încearcă să lipsească chiar și tipuri de materiale de finisaj rezistente la umiditate.
 • A doua secțiune - suprafața deasupra băii la 30-40 cm Este considerată adecvată pentru utilizarea țesăturilor rezistente la umiditate, care au o înaltă rezistență și densitate.
 • A treia zonă - zona de peste 60-70 cm deasupra băii, chiuvetă, duș. Aceste părți sunt considerate relativ uscate, deci sunt foarte potrivite pentru decorarea diferitelor tipuri de tapet (dar nu doar pentru hârtia obișnuită).
 • Secțiunea a patra este de peste 80 cm deasupra băii. Sigur și potrivit pentru zona de lipire, care poate fi utilizată pentru combinarea diferitelor picturi.

Zonele din încăpere care sunt cele mai sensibile la efectele constante ale umezelii, se recomandă să se termine cu plăci ceramice, granit ceramic. Tapetul din aceste zone nu trebuie folosit.
reveniți la meniul ↑

Idei de proiectare - combinați materiale

Tabloul rezistent la umiditate este potrivit pentru combinarea cu alte materiale din baie. Cu ei, combinațiile sunt armonioase, ușoare, simple. Acest lucru vă permite să creați un interior interesant și unic, chiar folosind materiale ieftine de finisare.

O combinație populară este folosirea tapetului și a dalelor care nu sunt umede. În mod obișnuit, ceramica este montată în acele zone care sunt supuse intrării directe a apei (marginea băii, lângă chiuvetă etc.). O soluție bună în acest caz este lipirea tapetului de deasupra plăcii.
În combinație cu țiglă

În combinație cu țiglă

În interiorul băilor, materialele din faianță sunt adesea folosite pentru a forma mozaicuri pe o suprafață separată sau în apropierea produselor sanitare. Tapetul în acest caz, încercați să alegeți astfel încât să se potrivească cu culoarea și textura plăcii și să nu vă stați afară din fundal.

Dacă doriți să creați un interior ecologic cu un design neobișnuit, tapetul rezistent la umiditate din baie poate fi combinat cu piatră sau lemn. Poate fi folosit artificial sau natural piatră în orice textură și gamă de culori (este mai ușor să alegeți lenjeria de piatră decât invers).Dacă lemnul este utilizat pentru combinație, acesta trebuie tratat cu compuși rezistenți la umiditate, altfel va deveni rapid inutilizabil.

Dacă doriți să salvați puțin designul băii, puteți folosi plasticul prin panouri. Ele sunt de asemenea bine combinate cu tapet rezistent la umezeală, sunt practice și ușor de instalat. Aceasta este o opțiune bună pentru utilizarea cu tapet de fotografie sau pânze monocrome.
În stilul boem, clasic

În stilul boem, clasic

Imaginile de fundal cu panouri pot fi alternate sau combinate în zone. De exemplu, partea inferioară a camerei este tăiată cu panouri, iar partea superioară cu pânze rezistente la umiditate. Învelișul din plastic este aproape întotdeauna montat în locurile unde intră apa.

reveniți la meniul ↑

concluzie

Pentru a tapet baie cu tapet sau nu - decizia este a ta. Mai sus, am revizuit principalele opțiuni pentru utilizarea acestui material de finisare într-un mediu cu umiditate ridicată, am oferit sfaturi de bază despre acest subiect și am vorbit despre nuanțe.

În magazine puteți alege picturi care să fie în măsură să completeze interiorul existent. De exemplu, dacă utilizați imagini de fundal pentru a face accente strălucitoare și atrăgătoare în centrul băii, sau lângă produsele sanitare.

Baieti tapet

Noi caracteristici pentru un material familiar de mult timp

8.8 Scorul total
Baie: tapet sau țiglă?

Lipirea unui zid de hârtie - o decizie excelentă, originală și curajoasă. Principalul lucru este să alegeți tipul de pânze, textura și umbra acestora, încât finisajul să se potrivească bine cu alte elemente. Foarte bine, în cazul în care reparația se efectuează, începând cu o finisare aspră a băii. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Relevanța informațiilor
8.5
Disponibilitatea aplicației
9.5
Dezvăluirea temei
8.5
Fiabilitatea informațiilor
8.5
goodies
 • O gamă largă de opțiuni de culoare (în cazul tapetului lichid nelimitat datorită utilizării culorilor).
 • Cost redus (chiar și cele mai scumpe pânze costă cam la fel ca plăcile ceramice de înaltă calitate din producția internă).
 • Originalitatea finisajului (tapetul din bai este rar folosit, astfel încât puteți face un interior atractiv și neobișnuit).
contra
 • Abilitatea materialului de a absorbi vaporii de apă.
 • Aspectul mucegaiului pe suprafața finisajului în caz de ventilare insuficientă în încăpere.
 • Necesitatea utilizării adezivilor speciali adecvați pentru utilizarea în încăperi cu umiditate ridicată. Adezivul regulat nu este potrivit, deoarece când uda își pierde proprietățile.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen