Bucătărie combinată cu loggia: modalități reale de a folosi locul cu înțelepciune. Design interior plictisitor (120+ fotografii)

O bucătărie cu o loggie poate fi găsită în multe case moderne, iar mulți proprietari sunt nedumerit: ce să facă cu ea? Locul pare să fie util, dar cum să îl folosiți astfel încât să fie elegant, confortabil și fără lege? Mai multe opțiuni.

Conținutul acestui articol:

Fără asociere

Pentru a combina zona de bucătărie cu zona loggiei, trebuie să investești timp și bani. Trebuie să obțineți permisiunea pentru reamenajare (și nu este o chestiune de o zi), glazurați și izolați loggia, îndepărtați peretele, faceți reparații cosmetice.

Nu toată lumea are atât de multe resurse pentru a face acest lucru.

Când vă puteți relaxa și vă puteți relaxa

Când vă puteți relaxa și vă puteți relaxa

Prin urmare, cel mai simplu mod este să utilizați o loggie fără a o uni cu o bucătărie:

 • Așezați o zonă de depozitare pe ea. Dacă bucătăria este mică, nu se va întoarce din dulapuri și rafturi cu vase, cereale, legume, ulei și unelte. Pentru a descărca ușor zona, puteți pune toate acestea pe loggia. Puneți o dulap și mai multe sertare acolo, rafturi și cârlige, atârnă totul frumos. Desigur, de fiecare dată când aveți nevoie de ceva, va trebui să ieșiți afară, dar în bucătărie va exista un loc gratuit care poate fi aranjat la gustul dumneavoastră.
 • Aranjați-o în zona de agrement. Într-un mic apartament nu există adesea suficient spațiu pentru a pune un scaun și o lampă unde puteți sta liniștit cu laptop-uri, citiți sau faceți ceva lucru. Loggia bucătăriei poate fi folosită pentru dotarea unui astfel de loc. Desigur, va trebui să fie izolat și glazurat, dar nu trebuie să obțineți permisiunea și să închiriați constructori: puteți să o faceți singur chiar și fără experiență.

Pentru a folosi biroul

Pentru a folosi biroul

Chiar și pe loggia, puteți scoate un frigider cu dulapurile, dar numai dacă este într-adevăr bine izolat și nu există nicio probabilitate ca acesta să se scurgă o singură dată plafon.

Va fi interesant:PREZENTARE GENERALĂ: Ce loc de depozitare a geamului ocupă în designul camerei? Design cald, panoramic, fără cadre. 145+ (Fotografii) de interioare confortabile

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

parțial

Dacă aveți suficient timp și efort pentru a îndepărta ferestrele și ușa balconului, puteți combina bucătăria cu loggia parțial. Un mare plus este că nu aveți nevoie de permisiune, dar funcționalitatea rămâne completă În plus, arcul semicircular frumos arată chiar mai spectaculos decât absența completă a peretelui.

Table-island - o soluție clasică

Table-island - o soluție clasică

În spațiul vacant au în mod tradițional o zonă de luat masa. Acest lucru este rezonabil: nu este nevoie pentru a muta comunicații, iar masa și scaunele pe o loggie standard se potrivesc perfect.

Interesant, designul poate fi diferit:

 • Bufet-Insula. Soluția clasică, potrivită în orice stil. Este nevoie de o mulțime de spațiu, dar arată bine, puteți pune o față de masă pe ea și pune o lampă pe ea.
 • Bar counter. Soluția pentru cei care visează la un pod, dar nu are suficient spațiu. Pragul larg al geamurilor servește drept suport. În timp ce mâncați, puteți privi în jos și puteți admira vederea dacă este bună.

Vârf ca un bar

Vârf ca un bar

Acest stand are singurul negativ - este mai mic decât cel clasic. Dar nu arată mai rău.

Va fi interesant:REVIEW: Design bucătărie cu balcon (100+ fotografii): Suntem pentru unificarea spațiului!

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

complet

Este posibilă numai dacă peretele dintre bucătărie și loggia nu este transportator, altfel nu va fi posibil să primiți niciun permis de construcție. Dar, dacă nu este transportată, va fi vorba numai de bani și de dorința de a aștepta.

Este important să verificați sau nu peretele lagărului

Este important să verificați sau nu peretele lagărului

Și apoi suficient să se încălzească, să glazeze loggia și să distrugă peretele și apoi să efectueze reparații cosmetice. Ca urmare, bucătăria va fi mai mult de câțiva metri pătrați și îi puteți folosi cum doriți. Chiar și să realizeze comunicații și să le facă locul de muncă.

Extindeți metri pătrați în detrimentul unui balcon sau al unei loggii

Extindeți metri pătrați în detrimentul unui balcon sau al unei loggii

Cu toate acestea, este mult mai ușor să ne limităm la zona de luat masa - și este mai ieftin și nu sunt necesare alte permise.

Va fi interesant:REVIEW: 240+ Fotografii de opțiuni pentru finisarea balconului interior: Frumos interior cu propriile mâini

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Cum se furnizează spațiul rezultat?

Pentru a beneficia de toate evenimentele, trebuie să puteți să eliberați locul, dar și să îl decorați frumos. Trebuie să avem grijă de mobilier, de lumină, de combinații de culori, de accesorii suplimentare.

Bucătărie combinată cu loggia: modalități reale de a folosi locul cu înțelepciune. Design interior plictisitor (120+ fotografii)

În fiecare an această idee devine tot mai populară

reveniți la meniul ↑

stiluri

Pentru a nu se gândi la toate acestea de fiecare dată din nou, oamenii au venit cu stiluri - foi de înșelat gata făcute care să spună ce design va arăta bine sigur.

Nu agitați bucățile mici de bucătărie cu mobilier suplimentar - tot ce aveți nevoie

Nu agitați bucățile mici de bucătărie cu mobilier suplimentar - tot ce aveți nevoie

Pentru o bucătărie cu o loggie parțial atașată, vor fi potrivite următoarele stiluri:

 • est. Masă mică, perne moi, lampă forjată cu un model complicat, perdele luminoase, culori luminoase, naturale și modele florale. Asigurați - arcul ar trebui să fie perdea cu o țesătură naturală ușoară cu ciucuri. Impresia de ansamblu este palatul sultanului.
 • Eco. Nu poți doar să faci ecologie, ci să ai o înclinație în motivele hawaiiene. Masă din lemn netratată, scaune de la rattan, perdele de bambus, flori mereu proaspete. Pe masă puteți pune lampă cu o lumânare reală, perdea de foișor, perdea de frezare din margele din lemn multicolore. Pe perete - ukulele.
 • minimalismul. Nu există nici o perdea în arc, masa este simplă, alături de ea sunt fotolii metalice și metalice. Nu există accesorii, cu excepția unei lămpi simple pe masă (neapărat un design geometric). Dacă ferestrele jaluzele, apoi laminate, fără un model.

Nu economisiți pe iluminat

Nu economisiți pe iluminat

Desigur, orice alt stil va face - îl puteți edita, sau o puteți folosi așa cum este. De exemplu, japonez - pune în arcă o ușă glisantă, care este închisă doar ocazional.

Perdelele de lumină și alte elemente textile florale vor contribui la evidențierea stilului Provence

Perdelele de lumină și alte elemente textile florale vor contribui la evidențierea stilului Provence

Pentru bucătărie, care este unită cu loggia, alte stiluri sunt bine adaptate:

 • Provence. Culori deschise, tapet floral, scaune cu spatele forjat și alb față de masă pe masă. Asigurați-vă că flori într-un vază, un cuplu de peisaje pe perete. Pe fereastră se află o cortină în stil "cafenea", care o va închide doar parțial.
 • pod. Pereții sunt caramida, podeaua este betonată, în mod necesar un contor de bara (poate fi folosit pentru a separa zona de luat masa de cea de lucru), rotirea scaunelor înalte. Metal, piele, plastic. Corpurile de iluminat seamănă cu spoturi, graffiti pe perete.
 • Muzică country. Masa este solidă, dintr-un copac, și de scaune. Asigurați-vă că a împletit covor pe podea, perdele pe ferestre, în general, o mulțime de textile. Culorile sunt saturate, naturale.

În conformitate cu regulile de arta de design ar trebui să fie decorate bucătărie și balcon în același stil.

În conformitate cu regulile de arta de design ar trebui să fie decorate bucătărie și balcon în același stil.

Stilul nu este atât de mult un ghid al acțiunii ca o sugestie. După ce ați citit lista, puteți să estimați ce va arăta bine în bucătărie, ceea ce vă place și să utilizați cunoștințele acumulate pentru a obține un rezultat minunat prin combinarea elementelor importante pe cont propriu.

Va fi interesant:REVIEW: Decorarea balconului în Hrușciov: 225+ (Fotografie) - Idei pentru realizarea unor desene frumoase

reveniți la meniul ↑

mobilier

Selecția corectă a mobilierului este o parte importantă a succesului. În primul rând, masa este importantă în zona de luat masa.

Dacă este posibil, cumpărați un set de bucătărie din lemn natural.

Dacă este posibil, cumpărați un set de bucătărie din lemn natural.

Poate fi:

 • Bufet-Insula. Acesta este situat separat, înconjurat de scaune. Puteți să-l acoperiți cu o față de masă, să puneți o lampă în mijlocul abajurului și să obțineți o sală de mese în stil clasic în stilul vechiului loggiu.
 • Bar counter. Poate fi atașat la perete în locul unui prag de fereastră și poate separa zona de luat masa de zona de lucru. Trebuie să fie mare, evidențiată de lămpile de sus. Mai jos sunt rafturi pentru a stoca lucruri utile.
 • Masă pliantă. Un lucru foarte util pentru un spațiu limitat, dar în zona de mese a loggiei se potrivește prost - este prea mic, întreaga familie nu poate sta pentru el. Numai dacă o persoană locuiește singură poate fi o soluție bună.
 • Peninsula. Se agață în zona de lucru, partea sa de lucru este, de obicei, mai mare decât cea pe care au prânzul. Nu are sens să-l punem pe o loggie, dar dacă este combinată cu o bucătărie, se poate dovedi bine.

Bucătăria de dimensiuni mici poate fi extinsă folosind zona de balcon

Bucătăria de dimensiuni mici poate fi extinsă folosind zona de balcon

Scaunele sunt atașate la masă. Ele ar trebui să fie nu numai confortabile, ci și potrivite pentru el în stil. Pentru rack-rotativ, bar, cu un suport de fier, care este atât de frumos de a pune picioarele. Pentru masă pliantă - un mic scaun pliabil. Pentru insula - scaune individuale, puteți chiar scaune.

Masa este, de obicei, iluminată cu o lampă sau lămpi deasupra. Dați-i accent - puneți florile pe ea sau acoperiți-o cu o față de masă. Puteți face chiar și o pictura pe ea, va fi, de asemenea, spectaculos. Sau cumpărați o masă cu o acoperitoare de sticlă sau marmură frumoasă.

O mulțime de lumină în bucătărie nu se întâmplă

O mulțime de lumină în bucătărie nu se întâmplă

Scaunele sunt acoperite cu textile, furnizate cu tampoane sau alese cu spate sculptate.

Întreaga setul cu cască trebuie combinat nu numai unul cu celălalt, ci și cu mobilierul care se află în zona de lucru.

Cea mai bună soluție ar fi să obții ajutorul designerilor.

Cea mai bună soluție ar fi să obții ajutorul designerilor.

Va fi interesant:REVENDICĂRI: Perdele pe ușa balconului: Opțiuni moderne pentru decorarea ferestrelor

reveniți la meniul ↑

iluminat

De la iluminat depinde de ce impresie va pleca camera.

În cazul unei bucătării, parțial sau total combinată cu o loggie, normele rămân standarde. Evidențiați nevoia de a:

 • Zona de lucru. Este imperativ ca lumina să cadă de sus, astfel încât cel care gătește, vede clar ceea ce face și nu se tăie în mod accidental. Este de dorit ca acesta să fie dezactivat la nevoie.
 • Zonă de luat masa. Aici, lumina de fundal oferă un accent mai degrabă decât chiar ajută. Așezați-l, de obicei, în partea superioară sau direct pe masă. Trebuie să te uiți la ceea ce va arăta mai bine.
 • accente. Puteți evidenția raftul sub televizor, dacă există unul, o imagine pe perete, o fotografie pe frigider și orice altceva pe care vreau să îl evidențiez. Nu există nici un sens funcțional în acest sens, dar aspectul bucătăriei se schimbă dramatic după ce luminile sunt aprinse.

Foarte des folosite în iluminatul interior

Foarte des folosite în iluminatul interior

Este foarte important ca lămpile să se potrivească conceptului general. Deci, în stilul englezesc clasic, spoturile care arata ca spoturi vor fi nepotrivite. Și în lampa clasică elegantă sub o țesătură.

Lămpile ar trebui să se potrivească, de asemenea, în stilul general.

Lămpile ar trebui să se potrivească, de asemenea, în stilul general.

reveniți la meniul ↑

VIDEO: Idei reci pentru bucătăriile elegante de loggie

Proiectare bucătărie cu balcon

Extinderea spațiului

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

concluzie

Procesul de reparații este un proces creativ, trebuie să-l abordați cu inspirație și imaginație.Și atunci va fi plăcut și plin de bucurie să trăim în ceea ce iese din ea. Încercați să începeți să trăiți diferit astăzi cu o bucătărie modernizată cu o loggie.

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

GALERIE FOTO (mai mult de 120 de fotografii)

8.8 Scorul total
Chic și spațioase opțiuni de design combinate

O combinație de bucătărie combinată cu loggia pe care o veți iubi. Decideți ce opțiune este potrivită pentru dvs. și începeți să vă faceți realitatea visurilor. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

desen
9
preț
8
timp
9
comoditate
9
goodies
 • mai mult spațiu devine disponibil - ceea ce înseamnă că nu vă puteți teama să scăpați o plăcuță de pe un raft de pe cap sau să vă prăbușiți într-o masă, îndreptându-vă spre frigider;
 • rezultatul pare de obicei interesant și elegant, mai ales dacă s-au făcut eforturi;
 • puteți alege în mod independent ceea ce va fi situat pe fosta loggie - și aduceți ideea la viață.
contra
 • trebuie să vă petreceți timp, efort și bani pentru a obține permisiunea - sau cel puțin pentru reparații de izolație, geamuri și cosmetice;
 • trebuie să dai seama cum să faci rezultatul să arate bine și elegant;
 • dacă într-o zi locuința va fi vândută, fiecare cumpărător va trebui să explice că schimbările au fost legitime - și să o dovedească cu documente.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen