Alegerea tapetului foto pentru bucătărie - O soluție interesantă pentru orice design (185+ Fotografii)

Unii oameni cred că wallpaperele sunt rămășițe ale trecutului. În apartamentele "sovdepovskih", ar putea fi găsite adesea, chiar și prea mult, pentru că fiecare familie a vrut să se laude cu o astfel de noutate de designer. În acel moment, desenele nu erau diferite, erau adesea folosite imagini ale naturii, câmpurilor, pădurilor, lacurilor.

Conținutul:

Moda este înapoi

Cu timpul, astfel de idei sunt într-adevăr depășite. De ce astăzi este proiectarea bucătăriei din nou devine relevantă?

Lucru foarte popular

Lucru foarte popular

Imaginile de fundal moderne sunt foarte diferite de cele ale "sovdepovskih":

 • Calitate. Rezoluția ridicată a calculatorului vă permite să creați o imagine cât mai aproape posibil de fotografiiprin urmare, rezultatul nu este o imagine artificială, ci o fotografie care vine la viață cât mai mult posibil. Nu vedeți punctele, toate culorile sunt luminoase, gama lor vă permite să afișați toată varietatea de nuanțe existente.
 • Dimensiuni. Pe piața sovietică, toate imaginile de fundal au aceeași dimensiune, deoarece apartamentele nu diferă în ceea ce privește diversitatea specială. Astăzi, imaginea poate fi comandată în orice format, în funcție de locul în care doriți să-l desenați - pe un perete liber, deasupra suprafeței bucătăriei, pe orice alt loc.
 • Exclusiv. Parcela care va fi capturată pe o rolă, alegeți-vă propriul. Poate fi o imagine finalizată, găsită pe Internet sau poate o fotografie dintr-o arhivă personală. În acest din urmă caz, puteți fi siguri că acest lucru nu se va întâmpla în nici o altă bucătărie.

Desenul poate fi ales individual sub bucătărie

Desenul poate fi ales individual sub bucătărie

Bordul
Unele imagini de fundal pentru fotografii de bucătărie aleg fotografiile personale, unde sunt ilustrate cu mâncarea preferată sau cu produsul în sine. Fanii de pepeni pot captura fusta fructelor preferate și cineva vrea să folosească o fotografie dintr-o vacanță din altă țară cu un fruct exotic.
reveniți la meniul ↑

În interiorul unei bucătării mici

Micul bucătăria este prezent în mai multe apartamente, în special vechiul model, aspectul căruia este imposibil să se mărească. De obicei, gospodinele se obișnuiesc să gătească într-o zonă atât de limitată, dar bucătăria mare este încă visul lor. Designerii știu cum să mărească vizual cel puțin camera, inclusiv cu ajutorul fundalului de fotografie.

Puteți crește vizibil zona

Puteți crește vizibil zona

Trebuie să fie nuanțe luminoase. Regula de bază: cu cât este mai mică bucătăria în sine, cu atât mai bine ar trebui să fie imprimarea pe tapetul foto. Imaginile masive vor părea ridicole: un fruct mare mărit, mai ales în culori închise. Florile mici sunt o opțiune bună, dacă acestea sunt produse, acestea ar trebui să fie mici, de dimensiuni mici.

De asemenea, pentru proiectarea unei bucătării mici, este important să alegeți tapetul drept pe celelalte pereți. Cea mai simplă soluție de proiectare pentru a crește camera - utilizarea benzilor, atât verticală cât și orizontală. Primul va face din bucătărie vizibil mai mare, iar al doilea - mai larg.

Stripes - o opțiune excelentă pentru o combinație

Stripes - o opțiune excelentă pentru o combinație

Bordul
Utilizarea benzilor pentru încăperile mici nu înseamnă că nu va exista nimic pe rolă, cu excepția lor. Multe dintre desene conțin aceleași culori, forme geometrice, dungi cu dungi.

Pentru o bucătărie mică, hârtia de perete pe întregul perete nu va face, este mai bine să vă limitați la mici fragmente. Aveți posibilitatea să le utilizați pentru zona dintre suprafața de lucru (tabelul, aragaz) și bucătărie suspendată dulapuri sau plafon. Dacă le aplici întregului zid, va arăta ridicol, în plus, într-o încăpere mică nu există aproape nici un zid complet liber.
Este mai bine să te concentrezi doar pe un perete.

Este mai bine să te concentrezi doar pe un perete.

reveniți la meniul ↑

În camera de zi din bucătărie

Combinând o bucătărie cu camera de zi poate fi găsit în multe case și apartamente, este adesea folosit pentru utilizarea practică a două camere mici. Când se proiectează o astfel de bucătărie, armonie joacă un rol deosebit, deoarece ambele camere trebuie să fie făcute în aceeași culoare, stil și au o idee holistică.. Cum de a întruchipa ideea de a folosi tapet de fotografie pentru bucătărie într-o astfel de situație?

O opțiune bună pentru sufrageria din bucătărie

O opțiune bună pentru sufrageria din bucătărie

Designerii sfătuiesc să se concentreze asupra alb culoare, adăugând numai nuanțe luminoase, inclusiv în hârtie de perete. O soluție bună ar fi utilizarea de albi, bej, luminagalben nuante pentru de mobilierpereții. Apoi, în imaginile de fundal foto, ar trebui să prevaleze și alte culori delicate: roz deschis, albastru, verde deschis.

În cazul în care spațiul de podea permite, puteți utiliza, de asemenea, culori închise, atunci nu există aproape nici o restricție pentru alegerea fotowall-hârtie.. Puteți utiliza una dintre opțiunile de mai jos, puteți implementa ideile dvs. Principalul lucru este de a combina imaginile de fundal cu designul general al bucătăriei, mobilierului, în acest caz și din sufragerie.

Combinăm cu stilul Provence

Combinăm cu stilul Provence

reveniți la meniul ↑

Finisare finisată

Luați în considerare cele mai populare opțiuni care se pot concentra frumos pe bucătăria dvs.

reveniți la meniul ↑

Cu piatră decorativă

decorativ piatră - un element care își poate permite să utilizeze pentru design interior nu este totul. Acest lucru se datorează costului ridicat al unui astfel de material și este dificil să se găsească meșteșugari capabili să-l pună în înaltă calitate. Hârtie fotografică cu piatră decorativă - înlocuire cu piatră.

Există modalități de a imita multe pietre și alte materiale scumpe de finisare:

Piatră decorativă în decor

Piatră decorativă în decor

Să analizăm în detaliu doar două opțiuni, prima - o imitație a unei cărămizi. Utilizat pe scară largă de cei care preferă minimalismulAceste imagini de fundal par a fi restrânse, strict, elegant. Mai ales bine sunt potrivite pentru perete, care nu este gratuit, dar plin de anumite mobilier. Dacă plasați o imagine completă pe ea, de exemplu, un fruct sau o floare, partea nu va fi vizibilă, deci nu este deloc clar ce este prezentat.

O cărămidă este un model monocromatic, deci dacă un dulap atârnă într-un singur loc, altul va închide parțial floarea, iar a treia nu va fi vizibilă din cauza frigiderulAcest lucru nu va strica impresia de ansamblu. Nu credeți că cărămida trebuie să fie albă sau roșu, așa cum am văzut în magazinul de materiale de construcție. Puteți alege nuanțe complet diferite: maro, gri, oricare altul, combinat cu decorul bucătăriei.
Imitație de pereți din cărămidă

Imitație de pereți din cărămidă

Bordul
Hârtia fotografică cu imaginea cărămizii arată confortabilă căminîn special în bucătăriile care sunt combinate cu camera de zi.

O altă opțiune este imitația de bambus. Deși nu este o piatră, adăugarea sa la designul pereților bucătăriei este oarecum similară. Prin ea însăși, bambusul nu este numai material scump, ci și "capricios", lucrul cu el nu este ușor. De aceea, în forma sa pură pentru pereți este rar folosit.

Aplicați imagini de fundal cu imitație de bambus, este recomandabil din aceleași motive ca și cărămida - dacă o parte din stepă va fi forțată, nu va strica aspectul general. În mod special, această opțiune arată în bucătăria, dominată de mobilier din lemn.
Metoda imitativă de bambus

Metoda imitativă de bambus

reveniți la meniul ↑

Străzi și curți

Nu este nevoie să aveți cunoștințe speciale în studiul artei, să înțelegeți rolul străzilor pe perete: acestea prelungesc vizual camera. Drumul pictat care duce în depărtare, fascinează ochiul. Nu este surprinzător faptul că bucătăriile cu astfel de imagini de fundal foto sunt un loc preferat de întâlnire pentru întreaga familie.

Calea însăși este făcută, de obicei, din cărămizi de imitație, care arată costisitoare. Ceea ce va fi arătat pe laturile sale depinde de preferințele dvs., poate fi casa visurilor dvs., împreună cu alte clădiri, ar putea fi arbori, în spatele cărora acoperișurile caselor sunt abia vizibile. Cu ajutorul unor astfel de idei, este ușor să alegeți o imagine care să se potrivească întregului design de bucătărie.

Curțile sunt deosebit de populare pentru locuitorii clădirilor cu mai multe etaje care visează să aibă propria casă cu o curte, un foișor în care poți aduna în seriile de vară. Creați o imitație a unui astfel de vis cu ajutorul imaginii curții de pe perete.

Curțile și străzile - creați realitatea cu propriile mâini

Curțile și străzile - creați realitatea cu propriile mâini

Bordul
Folosind imagini de fundal cu străzi, curți, trebuie să vă gândiți cum va fi amenajat mobilierul. Pentru a crea confort, este necesar să aranjați masa cu scaunele astfel încât să atingă peretele cu imagini de fundal foto, dacă imaginea este forțată de un dulap sau de aragaz, efectul așteptat nu va fi.

Unii au o idee diferită de confort, aleg imaginea străzilor aglomerate, curțile. Uneori pot fi alb-negru, cu imaginea siluetelor oamenilor, reflectând situația reală din oraș. Este necesar să utilizați astfel de opțiuni atunci când bucătăria este făcută în culori restrânse, monofonice, atunci modelul de pe perete nu va părea lipicios.

reveniți la meniul ↑

Paris

Farmecul francez în designul oricărei încăperi îi conferă o dragoste, sofisticare. Hârtia fotografică cu elementele reprezentate de Paris vă va ajuta să priviți acolo unde ați vizitat deja sau, probabil, în timp ce intenționați să vizitați. Și puteți face acest lucru de fiecare dată, mergând în bucătărie, într-o ceașcă de cafea de dimineață sau într-o cină seara cu iubitul tău.

Parisul în bucătărie - frumos și confortabil

Parisul în bucătărie - frumos și confortabil

Primul lucru care vine în minte pe iubitorii romancei pariziene - Turnul Eiffel, cunoscut în întreaga lume. De fapt, există numeroase atracții ale orașului, care îi fac pe oaspeți mai puțin încântați: Notre-Dame de Paris, Champs Elysees, Louvre și multe altele. Oricare dintre ele, dacă se dorește, vă poate satisface ochiul, decorând bucătăria.

Totuși, mulți dintre Paris sunt amintiți ca un oraș al dragostei, astfel încât imaginile de fundal foto cu teme pariziene pot conține nu numai atracțiile orașului, ci și semne pentru iubitori. Silueta unui cuplu îndrăgostit, un profil feminin sofisticat, două sub o umbrelă - toate aceste elemente ale imaginii pe fundalul Turnului Eiffel, vor arăta elegante.

Bordul
Imaginea originală a imaginii turnului Eiffel de aproape, de jos în sus. O masă de bucătărie cu scaune este situată ca într-o cafenea sub "turn", așa că priviți la micul dejun, vă veți prezenta în faimosul restaurant parizian cu vedere la reper.
Peisaj frumos cu o ceașcă de cafea

Peisaj frumos cu o ceașcă de cafea

reveniți la meniul ↑

Provence

Designerii spun că locul cel mai potrivit pentru realizarea stilului iubit al multor Provenceeste bucătăria. În plus, tendința de a vă decora casa sau apartamentul în tema veche este încă relevantă. Creați o casă confortabilă va apărea chiar și în metropola apartamentului. În mod literal, numele acestui stil se traduce prin "satul francez".

Ceea ce va fi prezentat pe murală de la Provence depinde în primul rând de ideea dvs. de viață rurală.Cineva preferă desene care descriu atmosfera însăși: o casă de sat cu un gard mic, o grădină frontală, un pat de flori luminos, în fundalul căruia ușa din față a casei poate fi orice opțiune.

Pentru alții, conceptul Provence nu este asociat cu însăși condițiile vieții, ci cu natura caracteristică a unei astfel de zone. Câmp de levănțică, pomi fructiferi înfloriți, flori sălbatice cu albine - orice idee despre o viață rurală liniștită poate fi realizată. Cum de a adăuga la oricare dintre parcelele propuse farmec rustic caracteristică Provence?

Un pic de proveniență în interiorul bucătăriei

Un pic de proveniență în interiorul bucătăriei

Designerii recomandă să faceți acest lucru adăugând o ștampilă de timp. Pe tapet pot fi adăugate diverse efecte, zgârieturi, zgârieturi, lovituri, dar făcând acest lucru, nu puteți exagera, astfel încât să nu obțineți un aspect scrâșnit.

Trebuie să ne amintim că imaginea de pe perete este doar o parte a decorului. Prin urmare, dacă bucătăria este făcută în stil secular, cu o nuanță predominant de portocalie strălucitoare, ar trebui să uitați de Provence. În acest caz, câmpul de levănțică cu scufe va arăta necorespunzător.
reveniți la meniul ↑

Veneția

Veneția - un oraș antic, care atrage fabulos, nu este surprinzător faptul că multe visuri de a merge acolo. Imaginile de fundal de calitate din bucătărie sunt capabile să transmită toată aroma zonei, este important doar să alegeți o imagine. Pictura de perete cu imaginea Veneției constă neapărat în culori strălucitoare și însorite, deci dacă o astfel de colorare se potrivește în bucătăria dvs., merită încercată.

Străzile Veneției pentru un efect viu

Străzile Veneției pentru un efect viu

Imaginile pot fi transferate în diferite scene caracteristice acestui oraș maritim:

 • nenumărate canale;
 • gondolele care le traversează;
 • arcuri;
 • castele vechi.

În cazul în care interiorul bucătăriei este dominat de stil, care se caracterizează prin minimalism, reținere, teme venețiene de distracție va fi necorespunzătoare. Dacă doriți să întruchipați bucuria și designul general al camerei vă permite să faceți acest lucru, această opțiune va fi potrivită.
Principalul lucru este să combinați imaginile de fundal cu stilul general.

Principalul lucru este să combinați imaginile de fundal cu stilul general.

Spre deosebire de atracțiile pariziene, cunoscute de întreaga lume, venețianul nu este atât de popular, așa că în bucătărie este mai bine să ai și altceva care să reamintească orașul. Acesta poate fi un ornament pe feluri de mâncare, diverse suveniruri și alte "sugestii" despre Veneția. Dacă dvs. ați fost suficient de norocoși să vizitați acest oraș, o modalitate excelentă de a capta memoria va fi desenarea unei fotografii cu fotografia dvs. personală tapet.

reveniți la meniul ↑

natură

Hârtia fotografică cu natura încă a rămas reală din probele sovietice, diferența mare apărând în calitatea și formatul imaginilor. Cele mai recente tendințe au devenit o imagine de ansamblu a elementelor naturii. În același timp, iubitorii de peisaje standard, desene de munți, cascade și păduri găsesc cu adevărat soluții de design moderne.

Aceste imagini de fundal ajută la crearea unei dispoziții bune, liniștitoare, cu ajutorul lor, vă puteți asigura o primăvară veșnică sau vară. După zilele de lucru urbane, contemplarea unei astfel de frumuseți în timp ce beți o ceașcă de ceai în bucătărie este o adevărată plăcere. De înaltă calitate de înaltă rezoluție de imprimare va crea cele mai vii, imagini bogate.

Pentru iubitorii de natură și peisaje

Pentru iubitorii de natură și peisaje

Bordul
Unii aleg peisaje de toamnă sau de iarnă. Înainte de asta, trebuie să vă gândiți cu atenție, deoarece imaginile potrivite pentru sezonul rece pot distruge disconfortul în primăvară și vară.
reveniți la meniul ↑

lalele

Dezvoltarea tehnologiei de imprimare vă permite să creați o imagine aproximativă a unui singur element. Mulți oameni aleg lalele, care pot fi mai multe, și poate un buchet mare.Imagini detaliate și culori de înaltă calitate pot fi obținute numai prin contactarea unui magazin profesionist care folosește metode inovatoare de aplicare a tipăriturilor.

Psihologii spun că prezența florilor în casă creează în interior o energie pozitivă care se extinde la toți membrii familiei. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu privire la imaginea imensă a liliecilor de pe peretele bucătăriei - un loc în care toată lumea își petrece timp suficient. La urma urmei, incepe cu micul dejun in fiecare zi, iar seara totul merge tot acolo.
Lalelele creează energie pozitivă

Lalelele creează energie pozitivă

Lalelele pot fi reprezentate în creștere în natură și puteți selecta doar câteva muguri, apropiindu-le. De asemenea, puteți alege o imagine cu o grădină de flori întregă. O bună adăugare va fi imaginea razelor solare peste florile și / sau picăturile de rouă, irizante sub ele.

Dacă doriți să faceți lalele pe întregul perete, dar vă faceți griji că va arăta prea nalyapisto, nu puteți face imprimare florală pe întregul perete. Partea superioară a tapetului poate fi lăsată goală, făcută într-o nuanță delicată, astfel încât fundalul să se potrivească culorii mugurilor. Una dintre opțiuni, când mai multe culori pot ieși dintr-un colț inferior, în partea superioară superioară va fi soare, iar restul - doar un fundal.

Culoarea lalele în sine este aleasă din propria lor preferință. Ele nu vor fi neapărat roșii, galbene sau albe. În natură, există o varietate de flori, în multe orașe o paradă de lalele este organizată regulat în primăvară, dovedind-o.

reveniți la meniul ↑

Marea temă

Contemplarea elementului de apă în toate manifestările sale aduce pace persoanei, spun că unul dintre lucrurile pe care le puteți viziona pentru totdeauna este curgerea apei. O hârtie fotografică pe un perete cu o lumină strălucitoare, expresivă, nu va fi potrivită pentru fiecare bucătărie. De obicei, ele arată potrivite atunci când camera este făcută în zone de design precum minimalismul, mediteranean.

Pentru ca imaginea unei teme marine să pară strălucitoare, acoperirea trebuie să fie de înaltă calitate. Grafica clară ar trebui să fie completată de saturația gama de culori, deci este mai bine ca imaginea să fie mai mică, dar de înaltă calitate.

Original interior interior

Original interior interior

Un aspect favorabil care îmbină topul tapetului cu tavanul, subiecții marini vă permit să faceți acest lucru. De obicei, din partea de sus a imaginii este o parte vizibilă a cerului, care poate fi făcută în aceeași umbre cu tavanul. Rezultatul va fi un efect de tranziție lină, care va extinde vizual camera, făcându-l voluminos.

O versiune non-standard a imaginii unei teme marine va atrage nu numai o peisaj marin, ci imagini ale fundului mării. Puteți realiza, de asemenea, un complot aproape cu imagini cu scoici, pietricele, nisip de plajă. În cazul în care tapetul este folosit pentru a revigora amintirile celorlalți, puteți descrie un bungalou pe plajă, alte elemente, care amintesc de propriile lor experiențe.

reveniți la meniul ↑

Lumea animalelor

Peisajul de perete de pe perete este unul dintre cele mai izbitoare accente de design care pot fi realizate. Fiecare fiară își creează propriile asociații persoanei care îl privește, de aceea nu se poate face fără un factor psihologic. Puțini oameni decid să păstreze o imagine a unui animal pe care nu-l place pe perete.

Revitalizați zidurile noastre cu animale

Revitalizați zidurile noastre cu animale

Adesea există bucătărie în stil african care nu devine mai puțin populară în timp. Adesea este folosit în cele care sunt combinate cu camera de zi. Pentru astfel de camere, wallpapere în stil safari vor fi o opțiune bună: imagini ale locuitorilor deșertului, prădători sălbatici.

Cu toate acestea, imaginile animalelor nu sunt potrivite pentru fiecare bucătărie. În mod convențional, ele pot fi împărțite în două categorii, fiecare dintre acestea fiind potrivită pentru diferite stiluri:

 • Fotografii. Imaginile reale sunt originale, interesante, sunt potrivite pentru bucătăriile realizate în stiluri clasice pentru a dilua imaginea de ansamblu. De asemenea, fotografiile animalelor arata favorabil in incinta, facute in minimalism, stiluri techno.
 • Art.Aceste imagini de fundal nu sunt o imagine reală, ci un desen, la apariția sa este imediat evident că este artificial. Există mai multe restricții cu privire la utilizarea unor astfel de opțiuni, care nu se potrivesc fiecărui model. Acestea pot fi folosite pentru bucătăria modernă, realizată în stil panou, în stilurile Provence, Baroc și multe altele, nu sunt permise.

Bordul
Imaginea de fundal pentru fotografie este mai potrivită pentru decorarea spațiilor comerciale: birouri moderne, săli de clasă.
Art wallpaper nu este potrivit pentru toată lumea

Art wallpaper nu este potrivit pentru toată lumea

Unii sunt atât de obișnuiți cu animalele de companie, încât vor să o captureze pe perete folosind o fotografie dintr-o arhivă personală. Această practică a venit la noi din țările americane, unde animalele de companie sunt tratate ca membri ai familiei. Mai ales iubiți aceste imagini de fundal în familii unde există copii mici.

reveniți la meniul ↑

Imagine de fundal 3D

De ce astăzi, multe apartamente continuă să arate la fel, cum ar fi "ștampilate pe model", ca în vremurile sovietice? Unii nu-i place să experimenteze, alegând modele monotone de tapet oferite pe piață. Alții nu știu pur și simplu despre existența unor tehnici de imprimare inovatoare.

Wallpaper 3D - cel mai accesibil mod de a sublinia sofisticarea bucătăriei, care nu necesită cheltuieli mari. Folosind tehnologia de aplicare a unei imagini volumetrice, puteți aplica orice imagine. Ei vor:

 • a crea o realitate tridimensională vizibilă cu ochiul liber;
 • arata volumetric;
 • oferă un aspect distinctiv, contururi clare ale întregii bucătării;
 • faceți mai vizibil.

Efect maxim de pe tapet

Efect maxim de pe tapet

Bordul
O condiție importantă pentru utilizarea benefică a imaginii de fundal 3D este prezența unei cantități suficiente de iluminat în bucătărie. Într-o cameră mică întunecată pentru a obține efectul imaginii tridimensionale nu va reuși.

Pentru bucătării mici, imaginile 3D sunt folosite cu o vedere de imitație care se deschide dintr-o fereastră deschisă.. De exemplu, în imagine ar trebui să fie vizibil deschideți cerceveaua sau ușa balcon, cu vedere spre stradă. Chiar și pentru designul spațiilor mici, pot fi folosite imagini cu figuri geometrice de forme obișnuite și neregulate.

reveniți la meniul ↑

cu iluminare din spate

Crearea unei lumini de fundal este o modalitate foarte bună de a adăuga stafide în imagini de fundal foto. Lămpile cu LED sunt utilizate cel mai frecvent, care sunt atașate la suprafața fie a modelului însuși sau a părții sale.

Lumina de fundal este complementul perfect al interiorului.

Lumina de fundal este complementul perfect al interiorului.

De exemplu, luați în considerare un design făcut cu o imagine a străzilor și a curților. Cele mai banale părți ale unei astfel de imagini vor fi lămpile stradale, care sunt adesea folosite în stilul Provence. Pentru a nu le atrage, ci pentru a revigora atmosfera, puteți folosi iluminarea din spate a LED-urilor.

Totuși, aceasta nu este singura modalitate de a crea o evidențiere. O alternativă la becurile cu LED-uri este tapetul fluorescent. Când se imprimă, se utilizează o cerneală specială, care nu este vizibilă la lumina zilei, dar se manifestă bine pe timp de noapte.

Cerul înstelat, imaginile din spațiu, megalopolisul de noapte pot fi reînviate pe peretele bucătăriei, datorită utilizării fie a luminilor cu LED sau fluorescente. Unii oameni îi plac atât de mult rezultatul încât decid să folosească această tehnologie în alte camere, în special dormitoare. Lumina de fundal a imaginii de pe tapet oferă întotdeauna imaginea de mister, mister.

Iluminarea din spate a imaginii - o idee minunată

Iluminarea din spate a imaginii - o idee minunată

Există o modalitate mai ușoară de a crea o lumină de fundal - faceți-o singură. Pentru a face acest lucru, puteți atașa orice sursă de lumină suplimentară la perete: lampă, sconce, direcționându-l la detaliul dorit al imaginii. Elementul luminat va arăta volum, va produce o lumină realistă, camera însăși va deveni mult mai strălucitoare.

reveniți la meniul ↑

Caracteristici lipicioase

Unii decid să încredințeze lipirea tapetului fotografiilor specialiștilor în construcții, dar un număr din ce în ce mai mare de proprietari de apartamente și case sunt implicați în repararea propriilor lor. Este foarte posibil să o faceți singur, mulți fac față lipirii, făcând-o pentru prima dată. Dar pentru a obține un rezultat de calitate, trebuie să respectați recomandările producătorului.

Este recomandabil să încredințați păstrarea profesioniștilor.

Este recomandabil să încredințați păstrarea profesioniștilor.

Bordul
În fabricarea tapetului foto la comandă, comandantul trebuie să furnizeze instrucțiuni detaliate pentru lipirea și operarea.

Mai întâi trebuie să pregătiți cu atenție zidurile pentru aplicarea materialului. Orice reziduuri de clei, tapet anterioare, pete de noroi pot constitui un obstacol în calea aplicării unei rulouri perfect netede. Dacă pentru tapetul obișnuit nu creează o problemă mare, atunci un mic defect al fundalului fotografiei va denatura imaginea, astfel încât efectul poate fi complet pierdut.

Dacă imaginea conține mai multe rulouri, asigurați-vă că ați pus-o înainte de lipire pentru a evita greșelile. Dacă alegeți ruloul greșit, va trebui cel mai probabil să îl schimbați complet, ceea ce va dura mult timp.
Mai întâi, asigurați-vă că vizualizați panza în momentul erorii

Mai întâi, asigurați-vă că vizualizați panza în momentul erorii

Procesul de lipire este standard: în primul rând, adezivul este frământat, se aplică peretelui și tapetului cu ajutorul unei role, apoi panza este aplicată pe perete, chiar lângă cea anterioară. Marginile trebuie netezite imediat, astfel încât să nu se formeze bulgări și crete. Pentru aceasta, se utilizează o spatulă de plastic.

reveniți la meniul ↑

Reguli de îngrijire

Îngrijirea pentru tapet de fotografie de bucatarie depinde de calitatea și materialul lor. Luați în considerare principalele tipuri:

 • hârtie. Aceste opțiuni sunt cele mai scurte, prin urmare, necesită o atenție deosebită. Absența filmului din PVC le face vulnerabile la stimuli externi, astfel încât pot fi curățați numai cu o cârpă moale și uscată.
 • vinilin. Sunt de o calitate superioară, doar un aspirator și umed pot fi folosite pentru a avea grijă de ele. servetele. Dacă producătorul permite, puteți să le spălați și cu apă cu săpun, dar nu de multe ori.
 • textil. Optiunile Fabric arata mai scumpe, mai luxoase. Structura lor este durabilă, prezența unui film special protejează vopseaua de razele soarelui, astfel încât acest tapet va dura o lungă perioadă de timp, ceea ce justifică costul acestora. Fiecare producător furnizează propriile instrucțiuni pentru îngrijirea acestor materiale.
 • Autocolant. Acest tapet este cel mai ușor de utilizat. Pentru a șterge pata de la ei, puteți folosi detergenții cu o cârpă, perie. Rezistență la vânătoare rezistentă la numeroși stimuli externi.

Pentru a evita nevoia de îngrijire specială, trebuie să așezați imaginea astfel încât soba și chiuveta să fie la distanță.

Astfel, tapetul din bucătărie poate fi ales pentru orice stil și design al camerei. Unii oameni i-au plăcut ideii încorporate în designul bucătăriei atât de mult încât au decis să folosească tapet pentru decor și alte încăperi.

 

Hârtie foto pentru bucătărie

Idei pentru interior

8.8 Scorul total
Wall mural - o opțiune frumoasă pentru accente luminoase

Picturile de perete au devenit de curând din ce în ce mai populare. Ele sunt din ce în ce mai folosite în camere diferite. Și cel mai interesant lucru este că în fiecare cameră arata armonios și frumos. Principalul lucru nu este să exagerezi și să nu speli întreaga cameră deodată. Am încercat să colectăm toate cele mai importante lucruri pentru înțelegerea și utilizarea ulterioară la domiciliu. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Relevanța informațiilor
8
Disponibilitatea aplicației
8.5
Dezvăluirea temei
9
Fiabilitatea informațiilor
9.5
goodies
 • Muralul din perete poate mări camera vizuală
 • Deveniți un simbol sau o amintire a momentelor plăcute ale vieții
 • Faceți bucătăria cea mai confortabilă cameră din casă
contra
 • Sunt scumpe
 • Alegerea stilului este ușor de făcut o greșeală
 • Merită să contactați maeștrii
 • Solicitați o atenție deosebită
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen