235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

Toată lumea vrea, să vină la casă, să se bucure de o atmosferă confortabilă plăcută. În orice cameră o persoană ar trebui să se simtă confortabilă. Prin urmare, trebuie să încercăm să creăm un mediu adecvat pentru fiecare dintre ele. Nu toată lumea folosește tonuri întunecate în acest scop. Dar ei sunt capabili să întruchipeze un interior interesant cu indiciile de lux și aristocrație. Dacă alegeți culorile potrivite pentru pereți, podea, tavan, precum și pentru toate mobilierul, textilele și culorile de bază, atunci rezultatul va fi un interior interesant și cel mai important un interior neobișnuit. Toate culorile ar trebui să fie în armonie unul cu celălalt, subliniind o abordare non-standard a designului camerei. Prin urmare, trebuie să știți în avans cum să alegeți nuanța optimă a paletei întunecate? Cu ce ​​tonuri se combină și, de asemenea, pentru care stiluri este potrivit? Acestea și multe alte trucuri vor fi discutate în acest articol.

Conținutul acestui articol:

Ar trebui să aleg un interior întunecat?

De obicei, oamenii tind să decoreze un apartament în nuanțe mai strălucitoare sau neutre. Aceasta extinde vizual spațiul, făcând atmosfera mai plăcută și confortabilă. Dar cu ajutorul tonurilor întunecate puteți adăuga un interior de rafinament. Orice cameră din acest design arată elegantă și interesantă. Principalul lucru este să puteți combina finisajele și toate obiectele prezente în cameră.

Este important să îmbinați în mod corespunzător toate elementele din interior.

Este important să îmbinați în mod corespunzător toate elementele din interior.

Din această cauză camera pare spațioasă și armonioasă. Întreaga atmosferă este îmbibată cu spiritul de lux și aristocrație. Interiorul întunecat se găsește în casele oamenilor creativi. Îi place să decoreze casa cu obiecte antice sau opere de artă rare.

Va fi interesant:REVIEW: prospețimea și siguranța verde în decorarea: 130+ Fotografii de bucătărie verde în interior. Ce dă această culoare naturală?

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Funcții de selecție

Interioarele întunecate sunt făcute nu numai în nuanțe negre, pe care majoritatea oamenilor le consideră prea sumbre pentru o locuință.

Adăugăm la farmecul apartamentului și rafinament

Adăugăm la farmecul apartamentului și rafinament

Urmatoarele culori sunt populare in designul apartamentului:

 • plumb gri;
 • oțel întunecat;
 • asfalt umed;
 • maro.

Unul dintre marile avantaje ale tonurilor întunecate este versatilitatea lor.

Unul dintre marile avantaje ale tonurilor întunecate este versatilitatea lor.

Culorile sunt folosite pentru a decora pereții sau a accentua accentele luminoase într-o cameră.

O tehnică clasică în interiorul modern este utilizarea de culori deschise pentru decorarea peretelui, împotriva căreia mobilierul întunecat, obiectele textile și accesoriile suplimentare vor arăta deosebit de bine.

Atunci când efectuați interioare întunecate, trebuie să țineți cont de anumite caracteristici. Ele vor crea o atmosferă confortabilă în cameră, indiferent de destinația dorită.

Nu uitați să țineți cont de toți parametrii înainte de a alege un design

Nu uitați să țineți cont de toți parametrii înainte de a alege un design

Printre acestea se numără:

Este important să utilizați mai multe nuanțe de culori închise în interior. De exemplu plafon este mai bine să faci mai multe tonuri mai ușoare decât pereții, și fiecare piesă de mobilier nu ar trebui să se îmbină cu decorarea camerei.

Pentru decorarea pereților sa folosit materialul cu ornament sau model. Principalul lucru este că nu este luminos sau prea vizibil. Modelul ar trebui să apară abia. Acest lucru va adăuga atmosferei unor note neobișnuite, dar interesante.
Plafonul este mai bine să faceți câteva tonuri mai ușoare

Plafonul este mai bine să faceți câteva tonuri mai ușoare

Pentru un interior întunecat, poți ridica negru podelele. În cazul în care pereții sunt ușori, este permis să se utilizeze nuanțe neclare-întunecate, dar pentru o cameră neagră - doar o nuanță bogată și profundă. Că camera nu pare prea sumbră, se întinde aicicovorpictat în nuante de nobili. Acestea includ:
 • cireasa intunecata;
 • bogat gri.

Camera este adesea diluată cu un covor ușor.

Camera este adesea diluată cu un covor ușor.

Dacă aveți nevoie să diluați interiorul pentru a scăpa de întunericul și monotonia, designerii recomandă utilizarea unui accent reliefat. Poate fi alb sau colorat. Rolul accentelor luminoase poate efectua următoarele elemente:

 • unul scaun, realizat într-o culoare strălucitoare;
 • pian mare
 • candelabru;
 • hârtie creativă în fața ușii;
 • cadru de vintage pentru poze;
 • figurină neobișnuită sau set de materiale de scris.

Combinația mai multor obiecte de acest tip într-un interior întunecat arată impresionant. Principalul lucru că acestea sunt în armonie cu mediul, precum și combinate unul cu celălalt.

Designul de baie închisă

Designul de baie închisă

Tavanul este realizat din materiale lucioase. Acest lucru va adăuga un sentiment de spațiu, extinde vizual camera.
Bordul
Atunci când o cameră este făcută în nuanțe întunecate, este imposibil să utilizați aici raportul de la 1 la 1 cu o culoare diferită. Acest lucru se aplică culorilor întunecate și luminoase. Umbra suplimentară ar trebui să echilibreze paleta mai întunecată.
Adăugați niște albi în bucătărie

Adăugați niște albi în bucătărie

Va fi interesant:REVISTA: Magia culorii care afectează percepția noastră asupra interiorului: Designul bucătăriei roșii în culori strălucitoare (115+ fotografii)

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Intuneric interior în camere diferite

Una dintre regulile de bază care trebuie respectate atunci când decorezi o cameră în nuanțe întunecate este să o faci elegantă, dar sumbră. Pentru a face acest lucru, se recomandă să respectați următoarea proporție: utilizați 2 lumini pe 2 părți ale întunericului. Designul clasic al interiorului este mobilierul mai întunecat și podeaua, pe fondul unui plafon ușor și a principalelor nuanțe. Pereții în acest caz au voie să facă nuanțe neutre.

Rămâneți proporțional în design.

Rămâneți proporțional în design.

Va fi interesant:PREZENTARE: Designul dormitorului în stil modern (125+ fotografii) - Perdele albe / tapet / garderobă. Cum să nu exagerați cu o alegere?

reveniți la meniul ↑

Camera de zi

Dacă alegeți nuanța potrivită pentru a proiecta elementele principale și suplimentare ale camerei, atunci rezultatul va fi o atmosferă confortabilă. Plasând accente pe anumite obiecte, puteți obține o atmosferă intimă sau misterioasă care nu se găsește în interiorul obișnuit.

Cu ajutorul unor accesorii puteți obține o situație neobișnuită.

Cu ajutorul unor accesorii puteți obține o situație neobișnuită.

Culoarea închisă ca principală nu poate fi folosită în camere cu o zonă mică. Tintul va face din cameră mai puțin vizibil, ceea ce va da un sentiment de constricție.

Lumina bine aleasă sau combinațiile de negru cu alte nuanțe vor ajuta la rezolvarea acestei probleme. Printre acestea se numără:

Culoarea închisă în camera de zi ca principal este mai bine să nu folosească

Culoarea închisă în camera de zi ca principal este mai bine să nu folosească

Fiecare dintre aceste culori va adăuga eleganță în camera de zi, ceea ce va distrage atenția oaspeților din camera mică.

Pentru a obține o atmosferă confortabilă în sufragerie, este recomandat să urmați câteva reguli simple pentru a decora camera de zi în culori închise.

Dulapurile de tonuri întunecate pot sublinia eleganța și chicitatea camerelor de zi spațioase.

Dulapurile de tonuri întunecate pot sublinia eleganța și chicitatea camerelor de zi spațioase.

Acestea includ:

 • Pentru o cameră mare, negru este folosit ca ton principal. Numeroasele sale prezențe în decorarea zidurilor. Principalul lucru în avans este de a gândi la mobilier, textile și accentele principale ale camerei, pentru a evita întunericul.
 • În camerele de zi mici, nuanțele negre apar doar ca pete luminoase și accente. Aceasta umple camera cu farmec, creând contraste interesante în ea.
 • În cazul în care camera de zi se confruntă spre sud, atunci puteți utiliza în condiții de siguranță bogate nuante întunecate pentru a proiecta pereții. Din acest motiv, camera nu va fi niciodată plictisitoare și plictisitoare.
 • Introducerea elementelor luminoase este permisă în orice interior întunecat. Designerii recomandă utilizarea unei palete contrastante pentru acest lucru.
 • Bloturile luminoase arată uluitoare pe un fundal negru, creând o atmosferă unică.

Introducerea elementelor luminoase este permisă.

Introducerea elementelor luminoase este permisă.

Bordul
În cazul în care camera de zi are o zonă prea mică și dorința de ao decora într-o gamă întunecată este prea mare, atunci puteți merge pentru câteva trucuri și combinați camera cu bucătăria, loggia sau coridorul.

Va fi interesant:REVIEW: Culoarea cerului și a mării: 215+ fotografie Design exclusivist. Alegerea combinațiilor de albastru în interior

reveniți la meniul ↑

Un dormitor

Sarcina principală a camerei este de a crea o atmosferă plăcută pentru un somn bun și odihnă. Prin urmare, mulți nu se gândesc nici măcar la modul de aranjare într-o paletă întunecată.

Principalul lucru este să creați o atmosferă plăcută pentru relaxare.

Principalul lucru este să creați o atmosferă plăcută pentru relaxare.

Finisarea este mai bine să lase lumina, dar piesele principale de mobilier, textile și accente suplimentare se pot face în culori negre, care nu sunt plictisitoare și sumbre. Interiorul întunecat va crea o atmosferă intimă în cameră. Acest lucru afectează în mod favorabil viața de noapte a soților, aducându-i o notă plină de diversitate.
Aveți grijă de textilele strălucitoare

Aveți grijă de textilele strălucitoare

Mobilierul pentru dormitor nu trebuie neapărat să aleagă culorile negre. Este necesar să se utilizeze nuanțe:

 • maro închis;
 • grafit;
 • wenge.

Utilizați diferite nuanțe pentru a dilua întunericul

Utilizați diferite nuanțe pentru a dilua întunericul

Bordul
Dacă persoana crede că interiorul se dovedește a fi prea întunecat, trebuie să adăugați elemente textile în dormitor. Cu cât va fi mai mult, cu atât va fi mai confortabilă situația din cameră. Ca rezultat, puteți obține chiar și o atmosferă familiară caldă.

Va fi interesant:REVIEW: Bucătărie brună în interior (120 + Foto) - Combinații de succes pentru idei inteligente

reveniți la meniul ↑

baie

O cameră plină cu o mulțime de culori întunecate devine luxoasă și elegantă. Tonul neagră, care este prezent în baie, combinat cu aproape toate culorile.

Baie închisă cu oglindă mare

Baie închisă cu oglindă mare

Principalul lucru nu este să o exagerați cu culori închise, astfel încât camera ca rezultat să nu devină prea sumbră.

 1. Nu puteți utiliza numai 1 culoare neagră. Este cel mai potrivit pentru baie să utilizeze combinația clasică contrastante de scheme de culori alb-negru.
Accesorii - un element necesar pentru designul băii

Accesorii - un element necesar pentru designul băii

Asigurați-vă că utilizați anumite accente luminoase. Acestea pot fi:

2. Se pare interesant mobilier, pentru proiectarea căruia a fost utilizată o combinație de fund negru și vârf de lumină.

Combinația dintre fundul luminos și partea de sus întunecată

Combinația dintre fundul luminos și partea de sus întunecată

3. La podea se pot lăsa dale de lumină și nuanțe întunecate într-un model de șah.

Pentru a crea un efect suplimentar al luxului și bogăției, puteți folosi o oglindă neagră gresie. Înainte de ao alege, trebuie să înțelegeți că o astfel de finisare necesită o atenție deosebită. Pe acesta vor fi vizibile picături de apă, după ce ați făcut duș. Prin urmare, pentru a curăța această cameră ar trebui să fie mult mai des și în special cu atenție.

Picăturile de apă sunt clar vizibile pe un fundal negru.

Picăturile de apă sunt clar vizibile pe un fundal negru.

reveniți la meniul ↑

bucătărie

Utilizarea negru în bucătărie este o soluție practică și interesantă atunci când decorați un apartament.Decorul arată elegant, ceea ce va face cu siguranță o impresie potrivită pentru toți oaspeții. Pentru a obține acest efect, trebuie să ascultați câteva sugestii de design.

Astăzi, în conformitate cu tendințele modei, este interiorul modern al bucătăriei de culori închise care predomină

Astăzi, în conformitate cu tendințele modei, este interiorul modern al bucătăriei de culori închise care predomină

Printre acestea se numără:

 1. pentru mese de masă, Aparatele de uz casnic și fronturile de bucătărie sunt cele mai potrivite pentru suprafețele lucioase.
 2. Fiecare zonă funcțională a camerei trebuie să fie iluminată corespunzător pentru a preveni senzația de întuneric.
 3. Utilizați în proiectarea bucătăriei o culoare neagră contrastantă.
 4. Cel mai bine este să faci un etaj:
 • alb;
 • bej;
 • lapte.

Evidențiați zonele pentru a evita întunericul

Evidențiați zonele pentru a evita întunericul

reveniți la meniul ↑

Sala de intrare

Nu uitați că sala de intrare, care primește cea mai mare lumină din cauza lipsei de ferestre.

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

reveniți la meniul ↑

WC

Designerii foarte des au început să facă o toaletă în tonuri negre. Avantajele acestui decor sunt incontestabile.

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

235 + Design Fotografii în culori închise: Dark sau confortabil? Stil neobișnuit de elegant și modern (dormitor, living, bucătărie, baie)

reveniți la meniul ↑

VIDEO: Interioare foarte frumoase în culori închise.

Interior în culori închise

Actualizăm designul

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

concluzie

Un apartament decorat în culori închise întotdeauna va arăta scump și elegant. Situația va contribui la transmiterea noțiunilor de lux și aristocrație. Principalul lucru este să puteți combina culoarea neagră a finisajului, a mobilierului sau a materialelor textile cu alte nuanțe prezente în încăperi.

În interiorul apartamentului, făcută într-o paletă întunecată, arăta organic, se recomandă să se gândească la întreaga situație a camerei. Acest lucru va ajuta la crearea armoniei în casă.

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

GALERIE FOTO (mai mult de 235 fotografii)

7.8 Scorul total
Frumusețea culorilor întunecate în interior

Întuneric sau confortabil? Tu decizi. Nu vă grăbiți să umpleți întunericul cu elemente de decor și accesorii. La urma urmei, ele sunt capabile să facă atingerea care va face interiorul cu adevărat bogat și elegant. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

Praktinost
8
Opțiuni pentru selectare
7.5
raportului de investiții
8
goodies
 • Crearea unei atmosfere de nobilime rafinată în cameră.
 • Unicitatea situației, care va arăta mereu spectaculoasă și elegantă.
 • Oaspeții prezenți au un sentiment de interior scump. Se pare că se aruncă în cartierele aristocratice de lux.
contra
 • Dacă nuanțele sunt greșite să se combine între ele, atunci veți avea o atmosferă prea plictisitoare și sumbră.
 • Nu sunt practice tonuri întunecate. Culoarea necesită mai multă atenție și îngrijire frecventă.
 • Nu se poate folosi în încăperi cu o zonă mică.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen