Copii alb: Cum de a aranja o cameră, astfel încât să nu arate plictisitor? Reguli de combinare pentru interioare elegante (140+ fotografii)

Copiii albi Aceasta este una dintre cele mai tradiționale și în același timp decizii rezonabile. Culoarea albă creează un sentiment de puritate și prospețime, arată bine în minimalism și stil scandinav și, cel mai important, demnitatea sa - este neutră. Este suficient să schimbați mobilierul, să închideți afișe în loc de imagini și camera copilului se transformă în camera unui adolescent. Este suficient să schimbi din nou mobilierul, să atârgi picturi în loc de postere și să pui un covor, iar acum, acesta este deja camera unui tânăr. Versatilitatea albului o face o alegere bună. Aflați mai multe detalii despre nuanțele de finisare pentru orice vârstă.

Conținutul acestui articol:

Caracteristicile culorii albe și alegerea unei nuanțe adecvate

Albul este culoarea păcii și odihnei pentru copiii anxioși.

Albul este culoarea păcii și odihnei pentru copiii anxioși.

White are câteva caracteristici speciale care o disting de alte culori:

 • neutralitate. Este combinat cu toate culorile în general, ele determină exact cum va arăta interiorul. Se amestecă cu culori pastelate - piersici, lamaie, delicateverde - și pentru a obține o cameră armonioasă calmă, care trebuie să se relaxeze. Adăugați culori luminoase la acesta - roșu, portocaliu, canar, saturat albastru - și a obține impresia de o unitate, frumusețea de trezire și tuning într-un mod vesel.
 • Proprietăți reflexive. Ea reflectă și refractă lumina astfel încât camera să apară mai ușoară și mai mare. Acest lucru este util în special în cazul apartamentelor mici, în cazul cărora ar putea fi alocată doar o suprafață mică pentru grădiniță.
 • ușura. Echilibrează alte culori. În combinație cu aceasta, chiar și cele mai strălucitoare sau mai întunecate nuanțe încep să pară mai pașnice. Combinația sa cu negrul va da severitate, nu întuneric. Combinația lui cu cărmiziu va da unitatea, nu nervozitatea.

Cu această culoare, camera pare mai mare și mai deschisă.

Cu această culoare, camera pare mai mare și mai deschisă.

În general, este o culoare foarte frumoasă cu care se poate lucra ușor. Primul pas în această lucrare este de a alege o nuanță de alb care se potrivește unei camere specifice:

 • Dacă în cameră există puțină lumină, ferestrele ei se îndreaptă spre nord și nu există aproape nici o soare în ea, umbra ar trebui să fie caldă, altfel va părea rece și inconfortabil.
 • Dacă în cameră există o mulțime de lumină, ferestrele sale se îndreaptă spre sud și există o mulțime de soare în ea, puteți folosi nuanțe reci, oricum nu va fi rece.

Decorarea camerei albe pentru copii nu este doar ușoară, ci și foarte interesantă.

Decorarea camerei albe pentru copii nu este doar ușoară, ci și foarte interesantă.

Nuanțele calde dau întotdeauna un sentiment de confort. - Dacă ești prea departe de ei, poți să te asociezi cu camera de operație sau cu spitalul, care în grădiniță este complet inadecvată.
Bordul
Este mai bine să adăugați culori reci la nuanța rece a albului și invers.
Se potrivește bine cu orice culoare.

Se potrivește bine cu orice culoare.

Pentru a vă asigura că umbra este aleasă corect, puteți picta o bandă de hârtie lungă în ea (de exemplu, o bucată de tapet vechi inutil), agățați-o pe perete pentru o zi întreagă și vedeți cum se schimbă culoarea în funcție de timp. Apoi, luați o altă umbră și atârnați panglica pictată pe ea a doua zi.

De obicei, o astfel de demonstrație vizuală este foarte utilă.

Opțiunea pentru un băiat în combinație cu albastru

Opțiunea pentru un băiat în combinație cu albastru

Va fi interesant:REVIEW: Tapetul din grădiniță pentru băieți (+200 Fotografii): îi oferim copilului posibilitatea de a se exprima

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Finisare și elemente posibile de culoare

Culoarea albă este capricioasă - este ușor de murdar, necesită o îngrijire constantă. Prin urmare, este mai bine să alegeți materiale practice pentru finisare, care va fi apoi ușor de manevrat:

 • pe podea parchet laminat sau linoleum - ambele sunt ușor de spălat, iar celălalt nu absoarbe mirosurile și lichidul, nu este sensibil la chimia agresivă;
 • vopsea sau pereți de haina lavabile tapet - va fi ușor să spălați unul și celălalt, chiar dacă copilul decide să se exprime creativ și să se îndrepte spre ele;
 • plafon să picteze sau să facă tensiunea - și asta, iar cealaltă nu absoarbe mirosurile, ușor de curățat, nu suferă de umiditate și servește mult timp.

Cel mai adesea pereții din camerele copiilor vopsite pereții

Cel mai adesea pereții din camerele pentru copii sunt pictate

Este de dorit ca nu exista suprafete lucioase. Culoarea albă și reflectă astfel, în cazul în care are o luciu suplimentar, va deveni prea radiantă și asemănările cu camera de operare nu pot fi evitate.

Elementele colorate sunt concepute pentru a dilua sterilitatea albului, pentru ao face mai distractivă și mai interesantă. Ei, de fapt, au stabilit tonul de bază.

Abțibilduri. Imagini mari, pline de culoare, care prezintă flori, păsări, personaje preferate.Ei pot înlocui pictura și pot să se desprindă cu ușurință atunci când se plictisesc. Postere sau picturi. Cu flori, cu modele abstracte, cu grupuri muzicale și orice altceva. Ele vor da vivacitate si luminozitate si sunt usor de indepartat. Perete color sau două pereți. Atrage atenția asupra lor, schimbă complet percepția camerei. Culoarea nu poate fi uniformă, ci cu modele sau modulații abstracte. Sau poate fi un tablou care prezintă o diagramă dintr-o carte. Tavan colorat. O soluție interesantă, non-standard. Nu poți doar să o pictezi și să pui o imagine - cerul, interconectarea frunzelor, soarele, luna, stelele și orice altceva. Vopsea de vopsea sau vopsea de ardezie. Ele pot avea orice culoare, și le puteți trage pe ele - o soluție excelentă pentru camera unui copil mic. Covoare colorate pe podea. Nu numai accentul, ci și confortul. Va fi frumos să jucați, să citiți cărți și chiar să dormiți. Mobilier colorat. Este, de asemenea, o soluție non-standard, care permite, împreună cu schimbarea kitului, să schimbe complet aspectul camerei.

Se diluează sterilitatea albă cu elemente luminoase

Acestea pot fi după cum urmează:

 • autocolante. Imagini mari, pline de culoare, care prezintă flori, păsări, personaje preferate. Ei pot înlocui pictura și pot să se desprindă cu ușurință atunci când se plictisesc.
 • Postere sau poze. Cu flori, cu modele abstracte, cu grupuri muzicale și orice altceva. Ele vor da vivacitate si luminozitate si sunt usor de indepartat.
 • Perete color sau două pereți. Atrage atenția asupra lor, schimbă complet percepția camerei. Culoarea nu poate fi uniformă, ci cu modele sau modulații abstracte. Sau poate fi un tablou care prezintă o diagramă dintr-o carte.
 • Tavan colorat. O soluție interesantă, non-standard. Nu poți doar să o pictezi și să pui o imagine - cerul, interconectarea frunzelor, soarele, luna, stelele și orice altceva.
 • Vopsea de vopsea sau vopsea de ardezie. Ele pot avea orice culoare, și le puteți trage pe ele - o soluție excelentă pentru camera unui copil mic.
 • culoare covor pe podea. Nu numai accentul, ci și confortul. Va fi frumos să jucați, să citiți cărți și chiar să dormiți.
 • culoare mobilier. Este, de asemenea, o soluție non-standard, care permite, împreună cu schimbarea kitului, să schimbe complet aspectul camerei.

Covor colorat pe podea - un accent luminos pentru orice cameră

Covor colorat pe podea - un accent luminos pentru orice cameră

Puteți lipi tapetul pe treimea inferioară a pereților, le puteți picta cu modele, le puteți da o textura, puteți aplica pete abstracte și strălucite.

De fapt, elementele de culoare pot fi absolut orice. O persoană care acționează ca designer este limitată doar de imaginația sa.

Atrageți atenția asupra peretelui cu imagini de fundal luminoase

Atrageți atenția asupra peretelui cu imagini de fundal luminoase

Bordul
Cu elemente de culoare trebuie să fii atent. Nu ar trebui să fie prea multe și ar trebui să fie combinate între ele.

Va fi interesant:REVIZUIRE: Proiectarea unei camere pentru copii cu o canapea moale: Cum și unde ar trebui să o pun?

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

Cum să aranjezi camera copilului în perioade diferite?

La diferite perioade din viața unui copil, elementele colorate pot fi diferite, au un mesaj diferit și pot exista un număr diferit de ele.

Principalul lucru este ghidat de vârsta copilului.

Principalul lucru este ghidat de vârsta copilului.

reveniți la meniul ↑

Camera pentru copii

În camera copilului, care încă nu se duce nici măcar la grădiniță, sunt potrivite nuanțe calde de alb, diluate cu pastel, culori moi. Acestea pot fi:

 • roz;
 • piersic;
 • liliac pal;
 • albastru moale.

Pepiniera în alb poate fi decorată cu rafturi sau rafturi

Pepiniera în alb poate fi decorată cu rafturi sau rafturi

Ei pot pata:

 • modele pe pat;
 • baldachinul peste pat, daca este cazul;
 • covor pe podea, fără de care nu puteți face, deoarece copilul are nevoie undeva să învețe să se târască și apoi să meargă;
 • modele și imagini pe pereți - ar trebui să-i placă părinții pentru moment, deoarece copilul este prea mic pentru a-și exprima părerea.

Nu toată lumea preferă un baldachin pe pat

Nu toată lumea preferă un baldachin pe pat

Jucăriile pot acționa ca pete luminoase. Un dulap cu ele poate fi distins și accentuat, sau puteți perdea cu perdea de aceeași culoare delicată, care este ales în plus față de cel alb.

Accentele mari luminate vor fi în afara locului.

Va fi interesant:REVISTA: Paturi din anul pentru băieți și fete: Designuri multifuncționale care vor fi confortabile pentru copii

reveniți la meniul ↑

Sala Prescholerului

Într-o cameră de prescolar, atunci când schimbați setul cu cască și accentele, puteți lua în considerare opiniile sale, transformând reparația într-un joc real și pregătirea în abilitățile de luare a deciziilor.

Culori pastelate blânde pentru camera băiețelului

Culori pastelate blânde pentru camera băiețelului

Culorile pot fi lăsate pastelule și puteți alege mai strălucitor. Asigurați-vă că selectați zone - una pentru dormit, cealaltă pentru jocuri și separați-le cu culori.

În zona de dormit:

 • culori pastelate care se fixează pentru relaxare și odihnă;
 • baldachinul deasupra patului sau perdelei care se separă de restul încăperii;
 • voal pe pat, care poate fi făcut și în culoare;
 • o lumină mică de noapte care va salva un copil de frica de întuneric și de accent simultan;
 • minim de lucruri și minim de mobilier.

O mare opțiune - un minim de lucruri și mobilier

O mare opțiune - un minim de lucruri și mobilier

În zona de joacă:

 • culorile luminoase care se potrivesc cu distracția și activitatea;
 • dulap cu jucării, în cazul în care sunt plasate sau așezate;
 • un covor moale pe care poți să te așezi sau să te culci când citești o carte, colectezi un puzzle, joci cu mașini de scris sau construiești de la un designer;
 • poze, picturi sau postere pe pereți care descriu personajele tale preferate.

Împărțiți camera în zone

Împărțiți camera în zone

În zona de joacă, puteți face o bucată mică de perete ardezie, astfel încât copilul să poată desena. Sau puneți un tabel pe care este convenabil să sculptați și să creați meserii.

Este necesar să alegeți culorile care vor fi combinate - fie vor fi legate, fie vor fi diferite nuanțe de aceeași culoare (albastru bogat în zona de joc, albastru delicat în dormitor) sau vor fi contraste.

Alege culorile potrivite

Alege culorile potrivite

Va fi interesant:REVIEW: Perdele moderne în grădiniță pentru băieți și fete: Știri frumoase (175+ Fotografii)

reveniți la meniul ↑

Camera studenților

În camera elevului este de asemenea important să se ia în considerare opinia copilului. Ce fel de pereți vrea să vadă, ce covor, ce cărți? Puteți lăsa spațiul de dormit și jocul neschimbat, adăugând o zonă de lucru.

La această vârstă, trebuie să țineți cont de dorințele copilului.

La această vârstă, trebuie să țineți cont de dorințele copilului.

În el:

 • culori tacute care ajută la focalizare: verde, albastru, maro, galben delicat;
 • o masă la care este convenabil să stați și să scrieți, un scaun care poate fi ajustat ușor în funcție de înălțimea copilului;
 • o lampă care este așezată pe mâna stângă, pentru a nu strica scrierile de mână și ochii;
 • rafturile pe care se vor afla manualele, se află miniștrii, premii de școală, dacă vor.

Camera albă a copiilor poate

Camera albă a copiilor poate "crește" cu copilul

Asigurați-vă că includeți ceva care se referă la hobby-ul copilului. Desenele autoturismelor de pe pereți, de exemplu, sau un telescop de la fereastră. Încercați să faceți totul să se potrivească împreună și astfel încât chiar și într-o stare de haos camera să nu pară respingătoare.

Camera albă a copiilor se poate

Asigurați-vă că alegeți o masă la care copilul să stea confortabil.

 

Va fi interesant:REVISTA: Ce ar trebui să fie Camera copiilor (310+ fotografii): Alegerea tapetului, podelei, tavanului, pătuțului

reveniți la meniul ↑

Sala de studenți

Când copilul nu devine nici măcar un adolescent, ci un tânăr, îl puteți lăsa să decoreze camera la gust, să înlăture zona de joc, să facă poze de pe pereți, să arunce, să distribuie sau să salveze jucăriile.

Dar nimeni nu va opri părinții să participe și să dea niște sfaturi.

La această vârstă, puteți permite elevului să-și aranjeze camera proprie.

La această vârstă, puteți permite elevului să-și aranjeze camera proprie.

Trebuie să fie în cameră:

 • Zona de dormit cu culori relaxante calm, lampă de noapte și de noapte.
 • Zona de lucru, cu o masă, un scaun, culori și lucruri care ajută la munca în muncă.

În stilul minimalismului - ușor și simplu

În stilul minimalismului - ușor și simplu

Peretele poate fi decorat cu postere, picturi, modele. Înlocuiți fotografiile cu grupurile preferate cu fotografii ale familiei sau locurilor pe care copilul vrea să le viziteze. Covoare pentru a cumpara unul nou sau pur si simplu arunca cel vechi, aranja un loc sa se odihneasca cu un fotoliu si o lampa confortabila.

Va fi interesant:REVIZUIRE: pat de calitate în pat pentru nou-născuți - Cheia pentru somn sănătos copil

reveniți la meniul ↑

VIDEO: Idei moderne pentru camera copilului

Actualizăm interiorul în pepinieră

Camere alb pentru fete

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

constatări

Indiferent cât de vârstă este copilul, pe fundalul decorului alb, puteți crea un paradis personal pentru el, care să-i răspundă nevoilor și intereselor. Principalul lucru este să arătăm flexibilitatea, să schimbăm elementele atunci când copilul este pregătit pentru acest lucru și nu în conformitate cu programul, să-i permită să participe la proces.

Și nu uitați că, deși toate culorile sunt combinate cu alb, ar trebui să fie combinate și cu altele.

reveniți la meniul ↑ reveniți la meniul ↑

GALERIE FOTO (mai mult de 140 de fotografii)

7.7 Scorul total
Culoare albă pentru interiorul camerei pentru copii

Mulți se tem de alb în camera copiilor, considerând că este un brand. Dar, în realitate, pe un fundal întunecat, totul este tot mai vizibil. Cu această culoare se pot crea multe tandemuri, care vor transforma camera copiilor într-o lume reală de culori și pozitive. După examinarea informațiilor, vă rugăm să lăsați comentariile dvs. cu argumente în comentarii. Ele vor fi utile altor cititori. Opinia ta este foarte importantă pentru noi. Vă mulțumim pentru participarea dvs. Vă mulțumim pentru fiecare revizuire și pentru timpul acordat.

îngrijire
8
practic
7.5
preț
7.5
goodies
 • Design luminos.
 • Vizibil extinde camera.
 • Puteți face o mulțime de tandemuri.
 • Potrivit pentru toate vârstele.
 • Culoare universală.
contra
 • Mai multă atenție la îngrijire.
Adăugați-vă recenzia

Vom fi bucuroși și vă veți da părerea

Lasă un răspuns

Evaluarea dvs. totală

ro2.decorexpro.com - Jurnal cotidian de design, arhitectura, design interior

camere

Curte și grădină

desen